Skip to main content
Ljubomir Fejsa

NISAM DOŠAO DA SE ZAJ***VAM: Fejsa otvoreno o svemu - ”noga mi je bila PRED PUCANJEM”

Foto: MN Press
Fudbaler sve razjasnio.

Velika euforija zavladala je među navijačima Partizana u januaru ove godine kada se žeđu crno-bele vratio slavni Ljubomir Fejsa. Međutim, nije bilo sreće da ga verni navijači često viđaju na terenu, a sada je isplivalo i iz kog razloga.

NIŠTA OD INTERA: Milenković bi mogao da ode kod saigrača iz reprezentacije Srbije

NIŠTA OD INTERA: Milenković bi mogao da ode kod saigrača iz reprezentacije Srbije

NONŠALANTNO: Di Marija OTKAČIO Romu!

NONŠALANTNO: Di Marija OTKAČIO Romu!

HRABRI ORLIĆI NISU USPELI: Austrija slavila i srušila snove Srbiji (VIDEO)

HRABRI ORLIĆI NISU USPELI: Austrija slavila i srušila snove Srbiji (VIDEO)

Prvih šest meseci u crno-belom dresu Fejsa je proveo u bolničkim prostorijama, jer se odmah po dolasku na zimske pripreme u Turskoj teže povredio.

- Puno se pričalo o tome. Jako mi je krivo zbog toga i hvala vam što imam priliku da to objasnim. Kada sam došao u januaru, otišao sam u Tursku i bio sam stvarno potpuno spreman. Na trećem ili četvrtom treningu desila se situacija da sam dobio takav udarac direktno u koleno da sam mislio da je prelom kolena i da sam završio svoje. U pitanju su bili unutrašnji ligamenti i bilo je najavljeno da će to biti pauza od tri nedelje. Kada sam se vratio za Beograd, uradili smo snimak magnetom i videli da je to bilo gotovo pred pucanjem! Nije postojala nikakva šansa da se vratim u naredna tri meseca - kazao je Fejsa za B92.net i dodao:

- Šef Stanojević je govorio da moram da se spremim i tada su krenule priče u javnosti, koja je uvek spremna da osudi. Govorili su da sam došao nespreman, da se zaje*avam, a ko me poznaje zna da ću sve da uradim, ali neću doći da se zaje*avam... Jednostavno, nisam taj tip. Da sam znao da će to da se desi ne bih došao na taj trening. Meni je bilo najviše krivo, i zbog kluba, šefa i svega. Došao sam da pomognem, a ne da se zezam - jasan je Fejsa.

Oporavak je trajao do kraja marta i početka aprila, ali je debi upisan tek 1. maja u pobedi nad Napretkom 3:0 u Kruševcu.

- Kada sam bio spreman, tada je bilo na šefu da li ću da igram ili neću i isključivo je njegova odluka bila da li će da me ubaci ili ne. Došao sam i rekao mu da sam spreman, to je bilo pred “večiti” derbi, ali je on već imao oformljen vezni red, da nisam prošao pripreme sa njima i odluka je bila njegova. Nema ljutnje, ali mi je samo bilo krivo zbog toga. Zato sam želeo ovo javnosti da kažem šta se zapravo desilo. Bio sam skroz spreman, desio se taj udarac i ja tu nisam mogao ništa - istakao je Fejsa.

 

Najnovije vesti o FK Partizan pročitajte OVDE

BONUS VIDEO:

Pogledajte kako Sejduba Suma dribla Harija Megvajera

 

Vremenska prognoza
Clear sky
38 Beograd