fbpx
Skip to main content
Fudbalski savez Srbije

ODRŽAN ODBOR ZA HITNA PITANJA: FSS smenio tri selektora

Foto: MN Press
Sednicom predsedavao v.d. predsednika Marko Pantelić.

Novi sportski sektor FSS je odlučio se za novi, sveži početak sa novim selektorima mlađih reprezentativnih kategorija, a sve zamisli podržao je Odbor za hitna pitanja FSS kojim je predsedavao v.d. predsednika Marko Pantelić.

Novi selektor mlade reprezentacije Srbije je Zvonko Živković o čemu više možete da pročitate OVDE, ali to nije jedina promena.

Mozzart daje najveće kvote: Arsenal 1,62, Fenerbahče 1,75, CSKA Moskva 1,75

Mozzart daje najveće kvote: Arsenal 1,62, Fenerbahče 1,75, CSKA Moskva 1,75

SELEKTOR DAO PRIMER: Piksi se vakcinisao (FOTO)

SELEKTOR DAO PRIMER: Piksi se vakcinisao (FOTO)

NEĆE DUGO BITI BEZ POSLA: Vraća se Vladan Milojević

NEĆE DUGO BITI BEZ POSLA: Vraća se Vladan Milojević

Dejan Branković je novi selektor generacije 2003. Reč je o čoveku koji je tu generaciju igrača uspešno predvodio u kvalifikacijama za završni turnir u Belorusiji, koji je zbog situacije sa pandemijom koronavirusa otkazan. I pored činjenice da je tokom svog mandata mahom ostvario sve same pobede (jedan meč je njegov tim odigrao nerešeno, a na jednom smo poraženi) njega je tadašnji sportski direktor Vladimir Matijašević zamenio Milanom Lešnjakom. Takva odluka nekadašnjeg direktora Saveza nije se svidela aktuelnom sportskom sektoru FSS, pa je odlučeno da se Branković vrati da bi završio posao koji je uspešno započeo.

Još jedan od ljudi koji su bili izbor Matijaševića bio je i Mirko Bunjevčević. Čovek koji vodi generaciju igrača rođenih 2005. godine došao je u Savez pre godinu i po, a umesto njega na mesto selektora U16 reprezentacije dolazi Radovan Krivokapić. Nekadašnja “desetka” Vojvodine i Crvene zvezde, tokom trenerske karijere je vodio i prvi tim novosadske “stare dame”.

Na ovaj način je kompletirane su velike promene u mlađim reprezentativnim selekcija, pa će sve selekcije kojima kvalifikacija počinju od septembra, dakle U21, U19, U17 u nadmetanja krenuti sa novim selektorima.

Zvezda se večeras (20.00) oprašta od Evrolige, i to na gostovanju Albi koja je mnogo namučila ove, ali i prethodnih sezona. Kvota na dvojku je 3,05, a na keca 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Alba - Zvezda.

Što se tiče ostalih selekcija, reprezentaciju U20 i dalje će vodit Aleksandar Rogić, dok će na čelu U18 tima i dalje biti Saša Ilić.

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
1 Beograd