Utorak 19. mar 2024.
FK Radnički Niš VS FK Partizan

PANIKA U HUMSKOJ: Fudbaler POZITIVAN na koronu!

Foto: MN Press
Znatno oslabljeni.

Ekipa Radničkog iz Niša potvrdila je pozitivan slučaj virusa korona u svojim redovima. U pitanju je fudbaler Nenad Gavrić. Dovoljan razlog za paniku ima i u redovima beogradskog Partizana jer su poslednji meč Meraklije odigrale upravo sa crno-belima. Poslednje informacije iz Radničkog uoči gostovanja Javoru u Ivanjici, nisu nimalo optimistične. Ekipa Milana Đuričića biće značajno oslabljena na sutrašnjem gostovanju u regionu zapadne Srbije.

Strava bonus u Noći veštica

Strava bonus u Noći veštica

PARTIZAN POTVRDIO: Stevanović je PRODAT Mančester Sitiju (FOTO)

PARTIZAN POTVRDIO: Stevanović je PRODAT Mančester Sitiju (FOTO)

DA LI JE REALNO? Predrag Mijatović u Partizanu!

DA LI JE REALNO? Predrag Mijatović u Partizanu!

Nišlije su, inače, u utorak, po preporukama FSS i obavezama svih naših superligaša u vreme epidemije, testirali na koronavirus igrače, članove stručnog štaba i zaposlene u klubu.

Ne ide nikako Partizanu ove sezone, ali poslednjeplasirana Mačva, koja danas (17.00) stiže u Humsku, zaista ne bi smela da bude problem crno-belima. Kvota na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) crno-belih je 1,70Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Mačva.

Pozitivan nalaz imao je jedino ofanzivni vezista Nenad Gavrić. Adut Radničkog moraće da 15 dana provede u izolaciji, što će doneti  nevolje stručnom štabu uoči narednih prvenstvenih mečeva.

Povreda Dušana Pantelića, strelca jedinog gola protiv Partizana, nije mnogo teška, ali vezista će još desetak dana biti na poštedi. Pantelić će da propusti gostovanje Javoru, ali u narednom meču Radnički igrati protiv Radnika iz Surdulice.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd