fbpx
Skip to main content
Marko Pantelić, Nemanja Vidić

PANTELIĆ ŽELI DA ZADRŽI POSAO U SAVEZU: Molio TRI sata Vidića za OPROST

Foto: MN Press
Zanimljivo.

Marko Pantelić i Nemanja Vidić su dugogodišnji prijatelji, ali sve je to sada na tankom ledu pošto je Pantela napao nekadašnjeg kolegu iz reprezentacije, da bi odbranio doskorašnjeg čelnika FSS-a Slavišu Kokezu.

SRPSKA NOĆ U NBA LIGI: Jokić, Bogdanović, Marjanović i "MAGIČNI ZAČIN"

SRPSKA NOĆ U NBA LIGI: Jokić, Bogdanović, Marjanović i "MAGIČNI ZAČIN"

SINIŠA, AJDE TI: Petlić Bolonje postavio ZADATAK Mihajloviću! Evo kako mu je Srbin ODGOVORIO (VIDEO)

SINIŠA, AJDE TI: Petlić Bolonje postavio ZADATAK Mihajloviću! Evo kako mu je Srbin ODGOVORIO (VIDEO)

PIKSI I MITROVIĆ NEMAJU DILEMU: Na Portugal svim silama! "Ovo je naša NAJVEĆA PREDNOST"

PIKSI I MITROVIĆ NEMAJU DILEMU: Na Portugal svim silama! "Ovo je naša NAJVEĆA PREDNOST"

Kako Informer saznaje, Pantelić i Vidić sastali su se ove nedelje u Beogradu i tom prilikom vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije gotovo se tri sata izvinjavao nekadašnjem kapitenu Mančester junajteda.

- Iako je sa Nemanjom igrao i u Zvezdi i u reprezentaciji, Pantelić je stavio svoj potpis ispod saopštenja u kojem napada Vidića i brani Kokezu. Čim je Kokeza pušten niz vodu, Pantelić je okrenuo ćurak. Pozvao je Vidića i zatražio sastanak s njim kako bi mu se izvinio. Nemanja je pristao da se vide. Proveli su zajedno oko tri sata, a Pantelić mu je objašnjavao da je Kokeza zahtevao da potpiše saopštenje i da nije imao izbora osim da pristane. Stalno je ponavljao da mu je žao što je to uradio - objašnjava sagovornik Informera.

Marko Pantelić je, kao zamenik predsednika FSS, postavljen za vršioca dužnosti predsednika nakon Kokezine ostavke. Iako je jasno da je reč o privremenom rešenju, Pantelić je odmah počeo da se bahati, pa je tako već zauzeo Kokezinu kancelariju, a tražio je i njegov službeni automobil, saznaje Informer.

- Kokeza je saslušan u policiji u nedelju 28. februara i nije se više pojavljivao u Savezu. Već u ponedeljak, 1. marta, Pantelić je u odelu došao na posao u devet ujutru iako pre nije imao običaj tako rano da dolazi. Ušao je u kancelariju predsednika, seo u fotelju i zapalio tompus. Dan kasnije tražio je da mu dovezu automobil FSS koji je koristio Kokeza. Nedugo potom, u prostorijama FSS je održan sastanak na kojem je Panteliću rečeno da se smiri, jer je on predsednik FSS samo na papiru, nema stvarnu moć odlučivanja i svakako neće biti kandidat na izborima koji će biti održani u junu - kaže izvor Informera.

- Vidić je već neko vreme u Beogradu, razgovara sa ljudima koji imaju veze sa fudbalom, ali se ne izjašnjava da li bi preuzeo funkciju predsednika. Sigurno je da ne bi pristao da radi sa ljudima koje smatra nepoštenima, a tako doživljava većinu onih na rukovodećim pozicijama u srpskom fudbalu. Takođe, veliki mu je problem da dođe u FSS posle Kokeze. Prema njegovom mišljenju, a takav je stav i u javnosti, Kokeza je svojim ponašanjem i postupcima žestoko narušio ugled institucije predsednika FSS - zaključio je Informerov izvor.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda crnogorska teniserka Danka Kovinić.

 

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
13 Beograd