Utorak 19. mar 2024.
Veljko Paunović

PLEJ-OF SVE DALJE: Paunov Čikago TONE! Ibra namestio i pogodio,a onda POKIDAO izjavom! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Srbin strelac u porazu.

Fudbaleri Čikaga nastavljaju sa posrtanjem u MLS ligi. Tim koji sa klupe predvodi srpski stručnjak Veljko Paunović doživeo je novi poraz u prvenstvu, ovog puta od Toronta (1:2). Strelac za Fajere bio je srpski napadač Nemanja Nikolić koji u džepu ima i mađarski pasoš.

Savo Milošević POSTAJE trener? (FOTO)

TRAKAJ POMAŽE SUDUVI: Zvezdin rival dobio POJAČANJE od Partizanovog! (FOTO)

Bivši igrač Zvezde Aleksandar Katai odigrao je ceo meč, baš kao i "srpski zet" Bastijan Švajnštajger, ali ni oni nisu pomogli da klub iz Iliniosa novi poraz. Pobedu Torontu doneli su Sebastijan Đovinko i Džonatan Osorio. Čikago posle 22 kola ima samo 18 bodova, pet manje od Nju Ingland Revolušna koji zauzima mesto za put u plej-of.

Sa druge strane, Zlatan Ibrahimović je ponovo izdominirao. Gol i asistencija Šveđanina u pobedi LA Galaksija na gostovanju Filadelfiji (2:1) još jednom su promovisali proslavljenog asa u junaka trijumfa. 

Ibrakadabra je najpre asistirao Kamari za izjednačenje, da bi zatim neodbranjivim udarcem savladao golmana Blejka i postigao 12. gol u sezoni. Posle meča Šveđanin je izazvao oduševljenje novom epskom izjavom:

– Srećni ste što nisam došao pre 10 godina, jer danas bih bio predsednik - istakao je Ibrahimović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd