Utorak 19. mar 2024.
FK Partizan

ĐUKIĆ PRED FINALE KUPA: Nema kukanja! Moramo da se prilagodimo! (FOTO)

Foto: FK Partizan
Meč protiv Lučanaca igra se u Surdulici (19).

Fudbaleri Partizana zatvaraju takmičenje, poslednjom utakmicom u sezoni protiv Mladosti iz Lučana. Crno-beli će u sredu (19) pokušati da osvoje Kup Srbije i osvoji bar jedan trofej.

NA CENI: Tri kluba ŽELE reprezentativca Srbije! (FOTO)

NEOČEKIVANA ODLUKA U HUMSKOJ: Uprava Partizana iznenada odlučila da promeni plan

Miroslav Đukić
Miroslav Đukić
Foto: MN Press

- Svi smo svesni važnosti finala Kupa Srbije. Ulazimo sa velikim ambicijama u taj meč jer bi zaokružili jednu odličnu sezonu osvajanjem Kupa - rekao je trener Partizana Miroslav Đukić.

POČINJE ONO GLAVNO: Partizan u plej-of startuje protiv Mege, Čanak oprezan (FOTO)

U prethodna dva međusobna meča, Parni valjak je lako izlazio na kraj sa Lučancima.

- Sa ekipom Mladosti smo imali dosta problema u oba meča ove sezone. Čeka nas težak posao ali ćemo od prvog minuta jurišati da osvojimo taj trofej - kaže šef struke crno-belih.

Zamenik kapitena Miroslav Vulićević naglašava da ne bi imao ništa protiv da se ponovi repriza poslednjeg finala Kupa Srbije.

- Nemam ništa protiv da se završi kao prošle godine. Čeka nas 90 minuta velike borbe. Trudićemo se da ovoga puta ne bude iznenađenja iako i Lučani imaju pravo da se bore. Iza nas je teška sezona ali ekipa ima snage i motiva za još 90 minuta. Partizan uvek može bolje, ali kada se podvuče crta biće uspešna sezona ako osvojimo kup - istakao je Vulićević.

PLEMENITOST NA DELU: Partizan domaćin manifestacije ''Sportom do osmeha'' (VIDEO)

Sa takvim razmišljanjem beka crno-belih složio se i trener branioca trofeja.

- Imali smo turbulentnu sezonu ali imamo šansu da je učinimo odličnom. Odlična Evropa i Kup, u ligi ćemo zauzeti drugu poziciju i mislim da će sezona biti odlična ako osvojimo kup - dodao je Đukić.

Osim povređenog Luke Cucina, svi ostali igrači konkurišu za mesto startera za meč protiv Mladosti. Osvrnuo se potom iskusni stručnjak na specifičnost stadiona u Surdulici, na kome će utakmica biti odigrana.

- Teren će biti mali, mali i kapacitet tribina ali moramo da se prilagodimo. Nema kukanja, to je što je. Važno je da uđemo dobro u utakmicu od samog početka, svesni smo terena ali nema izgovora - istakao je Miroslav Đukić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd