fbpx
Skip to main content
Nenad Lalatović

PREDSEDNIK VOŠE OPLEO PO LALATOVIĆU: Trebalo je da ga OTERAMO još pre četiri meseca

Foto: MN Press
Mešao se u rad Uprave...

Više nego uspešna saradnja začinjena trofejima i uspesima između Nenada Lalatovića i Vojvodine bliži se kraju. Ono što je sigurno rastanak neće biti lep i romantičan. U prilog tome i reči predsednika novosadskog kluba Dragoljuba Samardžića u intervjuu za Politiku u kome javno kritikuje odlazećeg šefa struke. 

FSS UPOZORIO KLUBOVE: Ko nema trenera ostaje bez bodova

FSS UPOZORIO KLUBOVE: Ko nema trenera ostaje bez bodova

OGLASIO SE KOMŠIJA MILE: Ovo je prava ISTINA o PRETNJAMA Saše Ćurčića!

OGLASIO SE KOMŠIJA MILE: Ovo je prava ISTINA o PRETNJAMA Saše Ćurčića!

DEKIJEV SIN BRILJIRA U DRESU SRBIJE: Majstorija Stankovića juniora, golčina za ŠPICE (VIDEO)

DEKIJEV SIN BRILJIRA U DRESU SRBIJE: Majstorija Stankovića juniora, golčina za ŠPICE (VIDEO)

- Vojvodina mu nije dala otkaz, jednostavno, sam se odlučio na taj potez. Iskreno, trebalo je da ga oteramo još pre četiri meseca, kada se ozbiljno mešao u posao uprave, ljudi koji vode Vojvodinu. Ostala su još dva kola do kraja, njemu ugovor ističe 31. maja. Upravni odbor je na glasanju (5:1) odlučio da sa Lalatovićem ne produžimo saradnju i na tu priču smo stavili tačku - jasan  je Samaradži.

Ne ulazi doduše u organizacione probleme u novosadskom superligašu, a svi znamo da se Lalatović mesecima žalio zbog toga što se igračima duguje, što nemaju ni kome da se obrate. Samaradžić pak uzvraća tvrdnjom da ni Lalatović nije ispunjavao sve obaveze.

- Prošle nedelje nije dolazio na treninge. Juče se nije pojavio na konferenciji za novinare. Svuda u ozbiljnom svetu bio bi drastično kažnjen za takvo ponašanje. Jer ipak je on profesionalno lice u klubu gde prima novac za svoj rad. Jednostavno, onog časa kada je saznao da razmišljamo da mu ne ponudimo saradnju radio je šta je hteo. Hvala mu za sve što je do sada uradio za Vojvodinu, ali klub od ovog leta ima nove planove.

Ubedljivo poslednji tim Superlige Bačka danas (18.05) dočekuje ubedljivo prvoplasiranu Zvezdu, novog-starog šampiona Srbije. Rezultatskih motiva nema, osim što crveno-beli jure nove rekorde po broju osvojenih bodova i postignutih golova. Kvota na dvojku je 1,13, a na kombinazziju 2&4+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bačka - Zvezda.

Samardžić je takođe rekao da Vojvodina planira da za trenera angažuje Miroslava Tanjgu, bivšeg igrača i u poslednje četiri godine asistenta Siniši Mihajloviću u Seriji A, 

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd