fbpx
Skip to main content
Boka - River Plata

PRVI SUPERKLASIKO POSLE ODLASKA MARADONE: Boka i River nisu igrali čitave prošle godine, a sada se sprema spektakl na Bombobnjeri

Foto: Profimedia
Važan meč...

Teška je bila 2020. godina za svetski fudbal zbog pandemije korona virusa, a posebno za argentinski koji ostao bez svoje ikone - Dijega Armanda Maradone.

Argentinski velikani zbog pandemije nisu igrali nijedan meč u 2020. godini, pa će večerašnji (01.30) duel Boke i Rivera biti izuzetno važan iz više uglova. Pobednik će biti  blizu mesta u finalu Kupa Dijega Maradone, koji ove sezone praktično zamenjuje prvenstvo. Kvota na Boku je 2,10, na iks 3,10, a na River 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Boka - River.

Fudbal u Argentini je bukvalno stao u prošloj godini tako da u njoj nije odigran nijedan Superklasiko, duel velikih rivala - Boke Juniors i River Plate.

U noći između drugog i trećeg dana nove godine, stari protivnici će konačno na teren.

Boka dočekuje River na svojoj "Bombonjeri" u okviru kup takmičenja koje je ove sezone zamenilo prvenstvo i koje se od nedavno zove - Kup Dijega Maradone.

Ljuti rivali žele da osvoje Kup i sigurno je da će od 1 sat i 30 minuta obe ekipe bespoštedno jurišati na pobedu u novom Superklasiku.

 

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd