Utorak 19. mar 2024.
Marko Gobeljić

REŠIO DA OTVORI DUŠU: Gobeljić REKAO sve o ONOME što ga je pratilo posle Milana!

Foto: MN Press
Nije mogao više da ćuti.

Nije bilo lako Marku Gobeljiću posle 90 minuta na San Siru protiv Milana. Prvotimac Zvezde i njen veliki navijač ispao je, zbog tri kiksa u Italiji, tragičar meča sezone za Stankovićev tim.

ZVEZDA NA NAJTEŽEM GOSTOVANJU: TSC bez primljenog gola napada lidera

ZVEZDA NA NAJTEŽEM GOSTOVANJU: TSC bez primljenog gola napada lidera

SERIJA A: Milan protiv crno-belih nastavlja POTERU za gradskim rivalom!

SERIJA A: Milan protiv crno-belih nastavlja POTERU za gradskim rivalom!

GDE SI POŠAO? Evo kako je Jokić ponizio Janisa, potez o kojem bruji Amerika (VIDEO)

GDE SI POŠAO? Evo kako je Jokić ponizio Janisa, potez o kojem bruji Amerika (VIDEO)

TSC je jedina ekipa koja je u Superligi pobedila Zvezdu s Dejanom Stankovićem na klupi, a s obzirom na formu u kojoj se nalazi tim Mladena Krstajića, šampiona danas (16.05) čeka težak posao u Senti. Kvota na dvojku je 1,52, dok je dupla šansa 1X 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za TSC - Zvezda.

Gobeljić je, podsetimo, na San Siru skrivio penal za domaćina, potom promašio neverovatnu priliku za prolaz Zvezde, a odmah posle toga zaradio i isključenje.

Digla se velika prašina posle tog meča, pa je Kraljevčanin odlučio da progovori i da stavi tačku na tu temu.

- Mislim da se situacija iz Milana nikada neće potpuno slegnuti. Ostaje jedan veliki žal zbog promašaja i crvenog kartona, bol i neprijatnost u stomaku, koji će se vraćati uvek pri pomisli na taj meč. Da je moglo bolje, moglo je, nekada, prosto, neke stvari se nameste, ali ono što mi ostaje jeste da naučim mnogo iz svega što se dogodilo. Još jedna bolna lekcija - rekao je Marko Gobeljić za "Srpski telegraf".

Imao je Zvezdin univerzalac "zicer" da izbaci slavne Rosonere, o tom promašaju kaže sledeće:

- Proganjaće me celog života, ali ja sam optimista i verujem da će da bude jođ mnogo dobrih duela i golova u Ligi Evrope i Ligi šampiona, kojih ćemo se navijači i ja radije sećati.

Ante Rebić
Foto: MN Press

Na društvenim mrežama, posle meča dobijao je pretnje smrću.

- Nažalost, i to se dešava u fudbalu, ti ljudi se ne mogu nazivati navijačima, pravi su oni koji daju podršku i kada nam ide dobro i kada je loše.

Potpuno drugačija slika bila je po dolasku u Beograd, od Delija na pomoćnom terenu Marakane dobio je ogromne aplauze i ovacije.

- Znao sam da su Delije euvek uz nas i da od njih uvek doživljamo najlepše ispraćaje, kao i dočeke, i kada se pobeđuje i kada se gubi. Uvek kažem da moramo da razdvajamo prave navijače. One koji su spremni da zbog Zvezde prelaze svakog vikenda i po 200 kilometara i navijače sa društvenih mreža koji su tu samo da vređaju i prete. Na sreću, mnogo je više naših pravih Delija! Ovim putem želim još jednom da im se zahvalim na ogromnoj podršci i ljubavi, koje pružaju - istakao je Marko Gobeljić za "Srpski telegraf".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka.

 

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd