Utorak 19. mar 2024.
Rikardo Gomeš

GOMEŠ O DOBRO POZNATOM RIVALU: Neće biti lako, vremenski uslovi dodatno otežavaju igru

Foto: MN Press
Čak devet godina napadač crno-belih proveo je igrajući u portugalskoj ligi

Poslednja prepreka Partizanu na putu do grupne faze Lige konferencije biće ekipa Santa Klare iz Portugalije. Prva od dve utakmice zakazana je za 19. avgust, a svoja očekivanja pred meč iznosi Rikardo Gomeš.

JOŠ SAMO DVA GOLA: Sadik donosi pola miliona evra crno-belima

JOŠ SAMO DVA GOLA: Sadik donosi pola miliona evra crno-belima

SPEKTAKL: Bajern ili Dortmund, Levandovski ili Haland... Biće golova!

SPEKTAKL: Bajern ili Dortmund, Levandovski ili Haland... Biće golova!

RUMUNI NA MARAKANI: Evo gde možete gledati prenos utakmice između Crvene zvezde i Kluža

RUMUNI NA MARAKANI: Evo gde možete gledati prenos utakmice između Crvene zvezde i Kluža

-Neće biti laka utakmica. Imaju dobar tim, dobru organizaciju, imali su odličnu prethodnu sezonu. Moramo biti pripremljeni za sve, kao što smo bili i u prethodnim utakmicama. Ne smemo dozvoliti da nas nešto iznenadi - rekao je napadač za sajt kluba.

Tim je, prethodnih dana, zajedno sa stručnim štabom analizirao njihov način igre, tako da potpuno spremni polaze put Azorskih ostrva.

-Imaju dobre odbrambene igrače, snažne, a imaju i dobra rešenja u napadu. Mislim da su u dobroj formi, motivisani su jer su i oni stigli do plej-of faze Lige konferencije. Smatram da će ova utakmica biti jednako teška kao i prethodna - ocenio je Gomeš.

S obzirom na to da je od 2009. do 2018. karijeru proveo upravo u Portugaliji, Partizanov protivnik mu je poznat od ranije.

Rikardo Gomeš
Foto: MN Press

-Santa Klara je tim koji je dugo igrao u drugoj portugalskoj ligi, ali čim su ušli u prvu ligu pokušavali su da se izbore za pozicije koje vode u evropska takmičenja. Prve godine nisu uspeli, ali prošle godine su uspeli i plasirali su se iznad timova kao što je Vitorija Gimaraeš, koji je dobar sastav . istakao je centarfor crno-belih.

Ispadanjem od Šerifa, Zvezda se oprostila od Lige šampiona, a večeras (21.00) dočekuje rumunski Kluž u borbi za plasman u Ligu Evrope. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,45, a dvojka 4,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Kluž.

Pored dugog petočasovnog leta koji ih očekuje, još jedna otežavajuća okolnost za crno-bele mogu biti i tamošnje vremenske prilike koje su nepredvidive.

-Tamo ne možete očekivati sunce ili kišu. Možete imati sve vremenske prilike u jednom danu ili u nekoliko sati. Ipak, mislim da ne moramo previše da brinemo o vremenu - poručuje Gomeš.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mirijam Potrebin, majka Luke Dončića

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
9 Beograd