Utorak 19. mar 2024.
Rikardo Gomeš

RIKARDO NEMA DILEMU: Idemo dalje! (FOTO)

Foto: MN Press
Crno-beli u zaostatku posle prvog meča u Poortugaliji.

Napadač Partizana Rikardo Gomeš veruje da će nakon drugog meča protiv Santa Klare obezbediti prolaz u grupnu fazu Lige konferencija. Crno-beli revanš utakmicu plej-of faze kvalifikacija za Ligu konferencije u Beogradu dočekuju sa jednim golom zaostatka u odnosu na portugalski tim.

SAMO U MERIDIANU: Lige petice + 1.000 RSD BONUSA = idealna kombinacija!

SAMO U MERIDIANU: Lige petice + 1.000 RSD BONUSA = idealna kombinacija!

PARTIZAN ODREDIO OBEŠTEĆENJE: Evo za koliko evra MOŽE da NAPUSTI Humsku!

PARTIZAN ODREDIO OBEŠTEĆENJE: Evo za koliko evra MOŽE da NAPUSTI Humsku!

SANTA KLARA OZBILJNO UZDRMANA: Partizanu olakšan posao u revanšu, Brazilac potpisao za crno-bele!

SANTA KLARA OZBILJNO UZDRMANA: Partizanu olakšan posao u revanšu, Brazilac potpisao za crno-bele!

- Nismo mogli da igramo onako kako umemo. Ne znam šta se desilo, nismo pokazali agresivnost koju inače pokazujemo, nismo igrali onako kako inače igramo. Ipak, mislim da je sve još uvek otvoreno. Izgubili smo, ali smo postigli gol, tako da je sve otvoreno za revanš. Uradićemo sve da promenimo rezultat - poručuje napadač crno-belih.

Za devet godina koliko je proveo igrajući u Portugaliji, imao je priliku da se upozna sa Partizanovim protivnikom, tako da njihov način igre za njega nije predstavljao iznenađenje.

- Gledao sam njihove utakmice, imaju dobre igrače, kao što smo videli. Mislim da nam je najviše nedostajala agresivnost. Da smo igrali onako agresivno kako umemo, mogli smo da stvorimo više šansi i postignemo gol - istakao je.

Kao i u Sočiju, i u Ponta Delgadi ekipa je igrala u veoma teškim uslovima, uz veoma visok procenat vlažnosti vazduha koji im je dodatno otežavao na terenu. Ipak, Gomeš ne smatra da su vremenske prilike krivac za partiju koju je pružio njegov tim:

Mančester Siti protiv Noriča (16.00) je, po mišljenju mnogih, najsigurniji kec dana. Kvota je 1,13, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) Sitija 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Norič.

- Nije bio problem u vlažnosti i terenu, nego u timu. Nismo igrali dobro, moramo da razmislimo o ovoj utakmici i vidimo gde smo pogrešili da bismo to popravili do sledećeg susreta.

Među brojnim povredama koje su mučile igrače Partizana poslednjih dana, najviše se isticala povreda Pantića koju je zadobio na zagrevanju pred meč sa Sočijem, kao i povreda Zdjelara, dva dana pred utakmicu sa Santa Klarom.

- To su dva standardna igrača, igrali su svaku utakmicu. Međutim, mi tu ništa ne možemo, sem da ih čekamo da se vrate. Nadam se da će nam se Zdjelar uskoro pridružiti, znam da Pantić ne može još neko vreme. Svaki igrač nam je od pomoći!", rekao je Gomeš i izneo svoja očekivanja za revanš:"Oni su samouvereni, pustili smo ih da igraju kako su oni želeli, nismo bili dovoljno agresivni. Moramo igrati potpuno drugačije, moramo da pokažemo šta umemo pred našim navijačima. Moramo da pobedimo.

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd