Utorak 19. mar 2024.
Rikardo Gomeš

RIKARDO POSLE TRIJUMFA U NOVOM SADU: Došao sam po TITULU! Imamo tim da osvojimo sve

Foto: MN Press
Odlično je odigrao na startu Superlige.

Fudbaleri Partizana ubedljivo su slavili u meču prvog kola Superlige Srbije protiv Proletera. Rezultat na "Karađorđu" je bio 4:0 za crno-bele, a utakmicu je obeležio povratnik u Partizan Rikardo Gomeš koji je postigao prva dva gola za tim Aleksandra Stanojevića.

ŠOU RIKARDA: Partizan protiv Proletera sve završio u prvom poluvremenu (VIDEO)

ŠOU RIKARDA: Partizan protiv Proletera sve završio u prvom poluvremenu (VIDEO)

GROBARI U EUFORIJI: Od TINEJDŽERA očekuju ČUDA

GROBARI U EUFORIJI: Od TINEJDŽERA očekuju ČUDA

"ODAVNO OVO NISMO DOŽIVELI" Stanojević se oglasio posle meča sa Proleterom

"ODAVNO OVO NISMO DOŽIVELI" Stanojević se oglasio posle meča sa Proleterom

- Ovo je kao san za mene. Vratio sam se ovde, mislim da nije moglo da bude bolje od ovoga. Bilo je bitno da počnemo jako, damo gol na startu, padala je kiša bilo je teško igrati u nastavku, ali smo nakon četiri gola mogli da budemo opušteniji, bilo je lakše - rekao je Rikardo.

Sjajna saradnja sa Danilom Pantićem donosi rezultate.

- On je fantastičan igrač, trudim se da iskoristim svaku loptu koju mi pošalje. Moram dobro da se krećem i trudim se da dam gol, dajem maksimum uvek.

Navijači crno-belih su se u velikom broju okupili na tribinama u Novom Sadu.

- Igranje bez navijača je kao prijateljska utakmica. Ovi navijači su fudbal, to je ono što nam treba i što želimo. Sanjamo da igramo pred našim navijačima, podržavaju nas i guraju nas napred, teraju nas da budemo bolji - istakao je Rikardo.

Prvo pravo iskušenje je već u četvrtak, na evropskoj sceni protiv Dunajske Strede u Humskoj, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

- Očekujemo mnogo od takmičenja, želimo do grupne faze, krećemo u Beogradu sa navijačima i moramo da budemo dobri kao protiv Proletera kako bismo ostvarili bolji rezultat pred revanš. Ovde sam došao po titulu, imamo tim da osvojimo sve, da se borimo, ovo je samo početak, treba da nastavimo tako. Neće biti lako, ali moramo da mislimo samo o sledećoj utakmici - zaključio je Rikardo Gomeš

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila

 

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd