Utorak 19. mar 2024.
Dušan Tadić

TO SE ČEKALO: Tadić ODGOVORIO na POZIV Milana!

Foto: Profimedia
Kapiten Orlova na ceni.

San velikog broja fudbalera je da zaigraju za evropske velikane poput Barselone i Milana. Ne i Dušana Tadića!

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Italija 2,65, Argentina 1,95!

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Italija 2,65, Argentina 1,95!

STAVIO PARAF: Potpisao Aleksandar Kolarov (FOTO)

STAVIO PARAF: Potpisao Aleksandar Kolarov (FOTO)

DIONI BACIO DELIJE U TRANS: Želim sa Zvezdom u Ligu šampiona!

DIONI BACIO DELIJE U TRANS: Želim sa Zvezdom u Ligu šampiona!

Brazil je prošao u finale Kopa Amerika, gde čeka pobednika večerašnjeg (03.00) duela Kolumbija - Argentina. Predvođeni Mesijem, Gaučosi igraju sjajno ovog leta, a Kolumbijci su prilično srećno došli do polufinale. Kvota na Argentinu je 1,90, na Kolumbiju 4,40, a na iks 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kolumbija - Argentina.

Kapiten srpske reprezentacije odbio je mogućnost da pređe u redove Rosonera, koji su posle odlaska Hakana Čalhanoglua u redove Intera, u lideru Orlova videli rešenje za mesto novog vođe na terenu.

U izjavi posle prvog poluvremena prijateljskog meča Kopljanika protiv holandskog niželigaša Kvika 20, Tadić je naglasio da se već nalazi u klubu iz svojih snova.

- Ajaks je moj klub, to je uvek bio moj klub iz snova. Igram za Ajaks i previše se zabavljam da bih napustio ovaj tim. Ovo je jedan od najlepših klubova na svetu - rekao je Tadić i "zahvalio" se na pozivu višestrukog šampiona Evrope i Italije.

Kako prenose holandski mediji, Kopljanici su izdejstvovali ostanak kapitena Srbije tako što su mu duplirali platu, obećali desetku na leđima, ali i siguran posao na Amsterdam areni po završetku igračke karijere.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd