Skip to main content
Luka Milivojević, Mladen Krstajić

SELEKTOR STAVIO TAČKU: Milivojević nije SPREMAN da igra više za Srbiju (FOTO)

Foto: MN Press
Kapiten Kristal Palasa nije među Orlovima.

Iako su neki očekivali da će se Luka Milivojević vrartiti među Orlove na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo to se ipak nije dogodilo. Kapitena Krsistal Palasa nema među 27 kandidata koje je selektor Mladen Krstajić odredio za prijateljski meč sa Nemačkom i prvi kvalfikacioni duel za EP protiv Portugalije u Lisabonu. Stiglo je i objašnjenje od selektora.

KRSTAJIĆ OTVORIO KARTE: Ovo je spisak igrača za Nemačku i Portugaliju (FOTO)

KRSTAJIĆ OTVORIO KARTE: Ovo je spisak igrača za Nemačku i Portugaliju (FOTO)

- Želim da kazem da Luka nije spreman da igra više za Srbiju. Pokušali smo neke stvari da savimo sa strane, ali bezuspešno... Nije Krstajic, a ni Luka Srbija  Srbija ima najbolje igrače u ovom trenutku i ne vraćam se na tu temu više - zaključio je Krstajić i dodao- Ta tema je rešena, okrećemo se ka buducnosti i kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo gde Srbija 20 godina nije učestvovala.

Mladen Krstajić
Foto: Srbija Danas

Novinare je ipak zanimalo šta je bilo na sastanku u Londonu i na na čiju inicijativu je organizovan sastanak čelnika FSS i Luke Milivojevića, kao i da li je kapiten Kristal Palasa tražio izvinjenje.

- Ja sam u službi fudbala, neke stvari morate da rešavate u hodu. Ako hoćete da se bavite ovim poslom neko mora i da balansira, jer je u pitanju reprezentacija Srbije. Ni na čiji nagovor nije iniciran sastanak. Osim što je bilo razvovora sa predsednikom Kokezom i nas nekolikcine koji sno pričali o tome.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka golferka Bler O'Nil.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
22 Beograd