fbpx
Skip to main content
FK Vojvodina

SELIDBA IZ NOVOG SADA: Vojvodina domaćin u Humskoj

Foto: MN Press
"Karađorđe" licenciran u trećoj kategoriji.

Fudbaleri Vojvodine odlično su krenuli u Ligi Konferencija, pošto su u prvom meču kvalifikacija slavili u Litvaniji protiv Paniževisa sa 1:0.

Novosađani su pred izvensim prolazom dalje, ali tu leži problem. Ukoliko prođu u treće kolo Vojvodia neće moći da bude domaćin u Novom Sadu.

STANOJEVIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI: Njega nećemo gledati u revanšu u Slovačkoj!

STANOJEVIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI: Njega nećemo gledati u revanšu u Slovačkoj!

PARTIZAN NAŠAO ZAMENU ZA STOJKOVIĆA: Grobari ga ODLIČNO poznaju! Već je i KONTAKTIRAN

PARTIZAN NAŠAO ZAMENU ZA STOJKOVIĆA: Grobari ga ODLIČNO poznaju! Već je i KONTAKTIRAN

NI INTER NI MILAN: Ova dva kluba iz Serije A vode RAT za Luku Jovića!

NI INTER NI MILAN: Ova dva kluba iz Serije A vode RAT za Luku Jovića!

– Naš stadion je licenciran u trećoj kategoriji, što znači da možemo da organizujemo još revanš meč sa Panevežisom. Već u sledećem kolu bojim se da nećemo biti u mogućnosti da igramo na našem stadionu. Za to je potrebna licenca druge kategorije, koja za početak podrazumeva ‘češljeve’ na ulazu, rotirajuće metalne ulaze na stadionu sa merenjima. Nažalost, ukoliko prođemo Panevežis, u narednoj rundi igraćemo verovatno van ‘Karađorđa’, a alternativa je stadion Partizana - rekao direktor stadiona Dragomir Tanović.

Stadionu „Karađorđe“ je potrebna totalna rekonstrukcija.

Nije dobro krenula sezona za Zvezdu - remi s Vojvodinom i poraz od Kairata uneli su nemir na Marakanu, pa bi večeras (21.00) Mladost iz Lučana morala da padne. Kvota na keca je 1,10, a na ponedu domaćina bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Mladost Lučani.

– Prošle godine u februaru trebalo je počnemo kompletnu rekonstrukciju stadiona, ali je pandemija uticala i poremetila sve planove. Prema mojim saznanjima, u decembru bi trebalo da počnemo sa renoviranjem. Ono podrazumeva radove po segmentima, kako bismo mi tokom renoviranja i dalje mogli da organizujemo utakmice na ‘Karađorđu’. Projekat je prošao sve potrebne inspenkcijske nadzore, sredstva su obezbeđena i ne odustajemo od toga da nastavimo da igramo na našem stadionu, zaključio je Tanović.

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd