fbpx
Skip to main content
Miha

NAVIJAČ SE UVREDIO NA MIHIN KOMENTAR: Naš trener izazvao skandal u Bolonji, NEĆE DA SE IZVINI (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Guardian Football/BoloAddicted
Smatra da ništa nije pogrešio.

Neverovatna situacija u Italiji. Trener Bolonje Siniša Mihajlović imao je 17-minutni sastanak sa navijačima kluba koji vodi zbog, kako su oni tvrdili, ismevanja jednog od njih.

ODIGRAJ TIKET I POBEDI - Najveća kvota ti donosi dobitak i još 25.000 RSD BONUSA

ODIGRAJ TIKET I POBEDI - Najveća kvota ti donosi dobitak i još 25.000 RSD BONUSA

NIJE POČELO SJAJNO, ALI SE SAVRŠENO ZAVRŠILO: Milan će biti junak u revanšu, drago mi je zbog Pavkova

NIJE POČELO SJAJNO, ALI SE SAVRŠENO ZAVRŠILO: Milan će biti junak u revanšu, drago mi je zbog Pavkova

SEVER SE PUŠI, ZVEZDA SVE RUŠI: Balašević je SPEVAO neoficijelnu HIMNU crveno-belih (VIDEO)

SEVER SE PUŠI, ZVEZDA SVE RUŠI: Balašević je SPEVAO neoficijelnu HIMNU crveno-belih (VIDEO)

Uoči prethodne Bolonjine utakmice, sa Beneventom, ultrasi Bolonjeza su u velikom broju pevali i navijali ispred stadiona u trneutku kada je dolazio autobus sa igračima i Sinišom Mihajlovićem.

Tada je Miha prokomentarisao jednog od njih koji je imao istetovirano lice, a video snimak iz autobusa je procurio u javnost. To se navijačima nije svidelo, pa su zatražili sastanak sa srpskim stručnjakom.

- Navijači su rekli ono što misle i želeli su da raščistimo neke stvari. Verujte mi da nikad ne bih pomislio da ću nekad morati da se objašnjavam sa njima, jer smo oduvek gajili veliko obostrano poštovanje - započeo je Miha priču o sastanku, pa je u dahu nastavio.

- Razgovarali smo o tome šta ih muči, šta mene muči, kao na primer njihova parola na tom dočeku, gde su napisali da smo "autobus plaćenika", što me je pogodilo.

Baš u tom trenutku je Siniša prokomentarisao istetoviranog momka sa vozačem autobusa.

- Pitao sam sve njih da li su nekad bili u autobusu pre utakmice. Nemaju osećaja da je atmosfera u autobusu ležerna, da svako traži način da se opusti, pa neko sluša muziku, neko priča, neko se šali. Tako je bilo i u našem autobusu. Napravio sam šalu na račun tetoviranog momka jer mi je privukao pažnju, ali nisam ga uvredio kao što oni kažu. Svako može slobodno da uživa u nečemu što voli, pa sam se i ja našalio u vezi sa godinama, jer obično mladi blokiraju autobus. I kada sam rekao da "kao da smo osvojili prvenstvo", to je bio kompliment, a ne ruganje.

Temperamentni stručnjak ipak kaže da se nije izvinjavao.

- U životu sam pravio greške mnogo puta, ali sam uvek imao ljudskosti da se izvinim ako vidim da sam pogrešio, ali ovo nije taj slučaj.

- Dve i po godine pokazujem zahvalnost prema navijačima, koji su zaista civilizovani. Ponekad je i trebalo da nas vređaju da bismo se probudili. Poslednja osoba koja može da nepoštuje navijače Bolonje sam ja, jer sam uvek bio prvi ultras timova koje treniram, papa bi tako ispalo da ni sebe ne poštujem. Jer kad izgubim, iznerviram se. Ipak, ne osećam se dužan navijačima: svi kažu šta je Bolonja učinila za Mihajlovića, ali niko nije rekao šta je Siniša uradio za Bolonju - zaključio je Mihajlović.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Viki Odintcova, devojka Luisa Hamiltona.

 

 

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
6 Beograd