Utorak 19. mar 2024.
Aleksandar Kolarov

STAVIO PARAF: Potpisao Aleksandar Kolarov (FOTO)

Foto: MN Press
U pitanju je jednogodišnji ugovor.

Dileme više nema Aleksandar Kolarov i sledeće sezone igraće u Seriji A. Inter je na svom sajtu objavio da je produžio ugovor sa iskusnim srpskim defanzivcem do 30. juna 2022. godine čime su pale u vodu sve spekulacije da će pojačati Crvenu zvezdu. 

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Italija 2,65, Argentina 1,95!

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Italija 2,65, Argentina 1,95!

DIONI BACIO DELIJE U TRANS: Želim sa Zvezdom u Ligu šampiona!

DIONI BACIO DELIJE U TRANS: Želim sa Zvezdom u Ligu šampiona!

BIĆE GOLOVA: Pavkov i Dioni dobijaju ozbiljnu konkurenciju

BIĆE GOLOVA: Pavkov i Dioni dobijaju ozbiljnu konkurenciju

Kolarov je u Inter došao septembra 2020. iz Rome u transferu vrednom oko 2.000.000 evra. Prošle sezone je, što zbog korone, što zbog povreda, a najviše zbog jake konkurencije, upisao tek 11 nastupa. Kako su crno-plavi došli do Skudeta, srpski defanzivac dodao je u svoju kolekciju još jedan trofej. Posle dve titule prvaka Engleske sa Mančester sitijem, postao je i šampion Italije.

Sezonu je završio s povredom leđa, zbog koje je morao i na operaciju, a navodno je to što ne bi bio maksimalno spreman za letnje kvalifikacije i razlog zbog nedolaska u Crvenu zvezdu.

Italijani su prilično dominantno stigli do polufinala EURO, dok su se Španci provlačili, pa ćemo večeras (21.00) gledati superderbi - kvota na Azure je 2,65, na Furiju 2,85, a na iks, odnosno da opkladu da utakmica ide u produžetke 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Italija - Španija.

Pominjalo se da je tokom pregovora o produžetku saradnje sa Interom Kolarov pristao na smanjenje plate koja je dosad bila 3.000.000 evra godišnje, ali je umesto ponuđenih 1.500.000 zahtevao 2.000.000 za dve godine. 

BONUS GALERIJA: 

Pogledajte kako izgleda Mina Milutinović, devojka Nemanje Nedovića.

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd