Utorak 19. mar 2024.
Aleksandar Stanojević

STANOJEVIĆ NAJAVIO PROMENE ZA ZLATIBOR: Moramo da rotiramo

Foto: MN Press
Utakmica se igra sutra od 19 časova u Užicu.

Fudbaleri Partizana sutra od 19 časova u Užicu gostuju novom superligašu Zlatiboru u osmom kolu domaćeš šampionata posle teškog gostovanja u Moldaviji i meča sa Sfintulom koji je savladan tek iz penala u 104. minutu prvog produžetka golom Bibrasa Natha. Trener crno-beli Aleksandar Stanojević najavio je da će u timu biti rotacija zbog napornog meča i puta iz Moldavije.

VRAĆA SE SERIJA A: Vreme je za detronizaciju Juventusa

VRAĆA SE SERIJA A: Vreme je za detronizaciju Juventusa

SADIK U AUTU: Stanojević ima spremnu zamenu

SADIK U AUTU: Stanojević ima spremnu zamenu

SVAKI GROBAR MOLI SE ZA NJEGA: Leonardo završio u BOLNICI, želeo sve da OKONČA (FOTO)

SVAKI GROBAR MOLI SE ZA NJEGA: Leonardo završio u BOLNICI, želeo sve da OKONČA (FOTO)

 - Imali smo 120 minuta, put i igrači su umorniji. Idemo opet na put i to nam stvara malo problema. Ovo nam je važna utakmica, tako se i pripremamo za nju. Ne znamo kakva je stiaucija sa Sadikom oko te povrede. Neću nikoga odmarati za utakmicu u Belgiji, već samo od ove utakmice prethodne. Moramo naravno da odmorimo neke igrače koji su imali veliku minutažu. Spremni smo. To je realnost, u Evropi se igraju utakmice na tri dana, zašto ne bismo mogli i mi? Nadam se da ćemo biti dominantni. Sigurno ćemo rotirati, možda će Denis Stojković dobiti šansu od 1. minuta, videćemo još. Moramo da rotiramo da bi se svi osećali kao deo Partizana. Biće pet novih igrača u ekipi. Asano je u dobrom stanju, za Sadika čekamo poslednji izveštaj doktora. Ako budu zdravi biće obojica u sastavu. Ne kalkulišemo ništa.  - rekao je Stanojević.

Stanojević je analizirao ekipu Zlatibora, ali nije želeo da priča o pojedincima.

 - Gledao sam njihove utakmice kada su izgubili protiv Čukaričkog, gledao sam i našu pripremnu utakmicu protiv njih u Užicu. Malo su se konsolidovali. Vukić je opasan napred, ali da ne spominjem, obično kad spomenem nekoga on da gol. Svaka ekipa u našoj ligi može da bude opasna, spremili smo se - najavio je trener crno-belih.

Mančester Junajted večeras (18.30) igra svoj prvi meč u Premijer ligi ove sezone, a Nemanji Matiću u goste stiže Luka Milivojević sa svojim Kristal Palasom. Kvota na keca na Old Trafordu je 1,35, dvojka je čak 9,00, a opklada 3+ nosi kvotu 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Kristal Palas.

Ono što najviše zanima navijače je da li će biti pojačanja u timu ili je Stanojević zadovoljan onim što mu je na raspolaganju.

 - Nadam se da će biti više od jednog pojačanja, uvek nam trebaju pojačanja, mislim da su nam neophodna i željno čekam da dovedemo nekoga. Savo je bio duži period tu, napravio je selekciju, ali što se mene tiče potrebno mi je još igrača. Sačekaćemo. Što se golmana tiče, moraćemo nekada da koristimo Stojkovićam a nekada Popovića zbog bonus pravila. Ne volim da Popović brani jer je bonus igrač, ni on se zbog toga ne oseća dobro. Sticaj okolnosti je takav, da nema tog pravila, sigurno bi Stojković branio, to je jasno. Imamo dosta igrača u napadu, ali tamo smo najjači, ne možemo da sklanjamo strance. Videćemo da li će Lazar Pavlović da bude spreman, on je imao povredu. Menjaćemo svakako - zaključio je Stanojević.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd