fbpx
Skip to main content
FK Crvena zvezda

STATISTIKA NIKAD NE LAŽE: On je najbolji trener Zvezde u poslednjih 20 godina (FOTO)

Foto: MN Press
Neočekivano.

Došao je tiho, a već je ušao u legendu. Vladan Milojević već po procentu uspešnosti zauzeo lidersku poziciju, iza sebe ostavio Miodraga Grofa Božovića, Vladimira Petrovića Pižona, Valtera Zengu i Boška Đurovskog.

Nema dileme da je Vladan Milojević ostvario odlične rezultate do sada sa Crvenom zvezdom, a već je prema statistici u šampionatu na prvom mestu po procentu uspešnosti u poslednjih 20 godina. Na 16 mečeva ostvareno je 14 pobeda, jedan remi (Partizan) i samo jedan poraz (Napredak u Kruševcu). Matematički uspešnost Milojevića je 89,5 % , što je dovoljno da se prestigne Valter Zenga.

miloje
Foto: MN Press

Ipak, italijanski stručnjak je za sada u istoriji kao jedini trener, koji je na 15 utakmica na domaćem terenu u jednoj sezoni ostvario 15 pobeda! Globalno njegova misija je bila pun pogodak, a sekunde su ga delile od plasmana u prolećni deo tadašnje Lige Evrope, a aktuelni kormilar ima priliku da ga prestigne na ovom polju i postane prvi koji je sa crveno-belima prezimeo posle 25 godina u Evropi.

Što se tiče domaće scene, u vrhu se još nalaze Vladimir Petrović Pižon, Miodrag Grof Božović (rekorder po broju uzastopnih pobeda ukupno 24) i Boško Đurovski.

Pročitajte i:

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd