scattered clouds
23°C
16.04.2024.
Beograd
eur
117.142
usd
110.3448
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija

Podešavanja sajta

Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

SUPERLIGA: Rikardo POKEROM čestitao jubilej Stanojeviću! Parni valjak PREGAZIO Nišlije (VIDEO)

29.08.2021. 22:37
Piše:
Srbija Danas
FK Partizan
FK Partizan / Izvor: MN Press
Blickrig napadača Partizana.

Parni valjak nemilosrdno melje pred sve sobom. Posle blistavog izdanja na međunarodnoj sceni i obezbeđene evropske jeseni, fudbaleri Partizana nastavili su pobednički niz i na superligaškoj sceni, savladavši u 7. kolu Radnički iz Niša na svom terenu rezultatom 4:0 (2:0).

KAD MERIDIAN ČASTI – SVI DOBIJAJU! Odigraj 10 nedobitnih tiketa i BONUS je tvoj!

KAD MERIDIAN ČASTI – SVI DOBIJAJU! Odigraj 10 nedobitnih tiketa i BONUS je tvoj!

OZBILJNO UPOZORENJE ZA CRNO-BELE: Partizanov protivnik u Ligi konferencije IZREŠETAO šampiona!

OZBILJNO UPOZORENJE ZA CRNO-BELE: Partizanov protivnik u Ligi konferencije IZREŠETAO šampiona!

JEDNA PORODICA: Ostoja Mijailović pomaže Partizanu na OVAJ način!

JEDNA PORODICA: Ostoja Mijailović pomaže Partizanu na OVAJ način!

Partizan u euforiji posle pobede nad Santa Klarom, kec protiv Radničkog se plaća kvotom 1,25, u kombinaciji sa 3+ raste na 1,75. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Partizan – Radnički Niš.

Od početka su crno-beli nametnuli svoj ritam i stvarali prilike. Česti pokušaji Jojića, od kojih je jedan završio na stativi, nisu doneli promenu rezultata.

Sve do 36. minuta, kada je Rikardo poslao loptu iza linije Kahrimanovog gola. U toj situaciji, sudija Mitić morao je da sačeka odluku iz VAR sobe, da bi posle kraće pauze Leskovčanin pokazao na centar i usledila je radost na tribinama.

Nastavili su Stanojevićevi izabranici sa napadima, pa su do kraja nagrađeni sa još jednim pogotkom u režiji Rikarda Gomeša.

Ovog puta reprezentativac Zelenortskih ostrva je u “engleskom stilu” nadskočio Bjeličića u šesnaestercu i efektno udarcem glavom zatresao mrežu dupliravši prednost Partizana, sa kojom je mnogo rasterećenije ušao u drugi deo meča.

Najbolju partiju u sezoni odigrao je Rikardo, koji se poigravao sa odbranom Radničkom i na kontu od dva gola dodao i dve asistencije, po jednu Nemanji Joviću i Bibrasu Nathu, koji su u nastavku dotukli Nišlije za demonstriranje moći Partizana u novoj sezoni.

Pobeda nad Radničkim bila je 100. trijumf Aleksandra Stanojevića na klupi Partizana, kome je Rikardo Gomeš na najlepši način ulepšao jubilej u trenerskoj karijeri.

Kako je tekao meč u Humskoj, pročitajte u nastavku teksta.

Sva dešavanja iz minuta u minut sa stadiona iz Humske, možete da pratite na portalu Srbija Danas.

KRAJ UTAKMICE.
81. minut
Posle centaršuta Jovića, Lazar Pavlović je glavom zahvatio loptu, ali je otišla po zemlji u gol-aut.
75. minut
Aplauzima je ispraćen Rikardo sa terena, umesto njega u igri je Nikola Štulić, dok je Milan Smiljanić zamenio Šćekića.
70. minut
GOOOOOOOOL!!!! Partizan vodi 4:0, strelac je Nemanja Jović. Majstorija veziste crno-belih, Kahriman je samo zakačio prstima loptu, koja je ipak odsela iza njegovih leđa. Brutalan učinak napadača Parnog valjka, dva gola i dve asistencije za Rikarda.
70. minut
Natho je završio utakmicu, umesto njegao na terenu je Lazar Pavlović.
69. minut
Žuti karton za Iliju Spasića iz Radničkog.
68. minut
Kakva šansa za Rikarda, sve je dobro uradio, prevario Bjeličića i šutirao, ali Kahriman nije dozvolio da se rezultat promeni.
67. minut
Novi zicer za Partizan, Marković je u kontri odlično dodao Jojiću, koji se nije snašao i šansa za četvrti gol crno-belih je propala.
66. minut
Menja Radnički, umesto Škrbića u igri je Filip Kasalica.
64. minut
Najbolja šansa za Nišlije da postignu gol. Micibući je uradio sve kako treba, najpre oduzeo loptu Šćekiću, "zalomio" Stevanovića koji je pao, a potom i Vujačića, da bi zatim bio izblokiran prilikom šuta i zicer Radničkog je otišao u vetar.
62. minut
GOOOOL!!!! Partizan vodi 3:0!!!! Akciju je započeo Živković, uposlio Rikarda koji se našao ispred Kahrimana i mogao da bira gde će da šutne, ali se odlučio da ne bude sebičan i dodao Nathu koji je zatresao nezaštićenu mrežu za ubedljivo vođstvo crno-belih.
57. minut
Još jedan duel sa Bjeličićem je dobio Rikardo, ali ga je defanzivac Nišlija sustigao i izblokirao njegov šut, pa će Partizan izvesti korner. Centrirao je Jojić, Kahriman kratko izboksovao loptu, a Jović silovito sa distance pokušao, pravo u čuvara mreže Nišlija.
57. minut
Zapretio je i Radnički posle dužeg vremena, učinio je to rezervista Vanja Ilić, tek što je ušao poslao je udarac prema Stevanoviću, ali je golman crno-belih sigurno uhvatio loptu.
56. minut
Jojić se izborio za loptu i iskosa šutirao direktno u dobro postavljenog Kahrimana.
55. minut
Dvostruka promena u Partizanu: Holender izlazi, na terenu je Marković, dok je umesto Terzića u igru ušao Nemanja Jović. Kod Radničkog, meč je završio Arsić, ušao je Ilić.
52. minut
Posle povratne Jojića, Živković je šutirao, ali je njegov udarac izblokiran. Posle kornera, grešku Rikarda i Živkovića iskoristila je odbrana Nišlija i otklonila opasnost.
51. minut
Priprema Stanojević izmenu, na teren će Lazar Marković.
47. minut
Centaršut Uroševića, ispred Natha u skoku intervenisala je odbrana Radničkog.
46. minut
POČELO JE DRUGO POLUVREME.
KRAJ PRVOG POLUVREMENA.
45+3. minut
Vujadinović ipak mora da napusti teren zbog povrede. Zamenio ga je Nikola Stevanović.
45+2. minut
Mogao je Partizan da povede sa 3:0, Rikardo je lepo pustio loptu Uroševiću koji je iskosa u kaznenom prostoru šutirao, a Kahriman uspeo nogom da odbrani njegov udarac.
Igraće se još četiri minuta u Humskoj.
44. minut
GOOOOOOOL!!!! Vodi Partizan 2:0 i ponovo je Rikardo strelac. Gotovo na isti način kao kod prvog gola centrirao je Živković, samo je Gomeš ovog puta "zakucao" loptu u gol posle nebeskog skoka pored Bjeličića, pa nije bilo potrebe da se VAR koristi.
41. minut
Udarac Terzića pravo u Kahrimana. Već u sledećoj akciji, posle centaršuta Uroševića pokušaj Rikarda u šesnaestercu završio je pored gola.
36. minut
GOOOOOOOOL!!!! Vodi Partizan, strelac je Rikardo. Posle centaršuta Živkovića, napadač crno-belih bio je najviši i udarcem glavom pogodio, Kahriman je "iščupao" loptu koja je obimom prešla gol liniju u vazduhu, ali je VAR ipak morao da radi. Presudio je u korist Partizana i sudija Mitić je pokazao na centar - 1:0.
33. minut
Na drugoj strani Micibući pravi prekršaj u napadu.
33. minut
Još jedan pokušaj Jojića iskosa sa desne strane, otišao je pored gola.
32. minut
Još jedno lucidno dodavanje Birbasa Natha, sada prema Rikardu u šesnaestercu, međutim, Kahriman je bio brži i istrčavanjem pokupio loptu ispred napadača crno-belih.
30. minut
Ponovo je Jojić uputio udarac ka golmanu Nišlija, sada sa preko 30 metara, ali je njegov projektil otišao daleko od stative.
27. minut
Zicer za Partizan - majsotrski je Natho bocnuo loptu prebacivši je do usamljenog Jojića koji se našao u kolosalnoj prilici i šutirao, ali se lopta odbila od stative. Nije imao sreće vezista Parnog valjka u ovom napadu.
26. minut
Saničanin je izblokirao udarac Škrbića, Nišlije su posle dužeg vremena zapretile crno-belima.
25. minut
Nova prilika za Stanojevićev tim, Natho je pokušao, međutim, njegova zamisao završila se bezuspešno daleko od cilja.
24. minut
Lepa šansa za crno-bele već u sledećem napadu, i opet za Rikarda. Kontru je povukao Holender i asistirao reprezentativcu Zelenortskih Ostrva, koji je gađao desnu stranu, ali je šut završio kao i prethodni pored gola.
23. minut
Preambiciozno je Micibući pokušao sa velike udaljenosti da iznenadi Stevanovića, golman Partizana lako je ukrotio njegov šut.
20. minut
Pogrešan pas Živkovića ka Terziću, pa je vezista Partizana napravio faul u napadu.
15. minut
Najbolja prilika za Partizan, akciju je započeo Terzić i dodao Rikardu, koji se našao u prilici da postigne 10. gol u sezoni. Ispred njega je bio samo Bjeličić, ali je golgeter crno-belih silovito sa 15 metara poslao loptu pored gola.
11. minut
Dva kornera zaredom izveo je Radnički, posle centaršuta Arsića odbrana je kratko intervenisala, a zatim opet su silovito Nišlije šutirale i ponovo nokautirale, ovog puta Marka Živkovića koji se našao na zemlji. Ubrzo je ustao i nastavio meč, a Partizan izneo loptu sa svoje polovine.
8. minut
Micibući je silovito šutirao i "nokautirao" Sinišu Saničanina, koga je projektil Japanca pogodio u glavu, posle čega se defanzivac crno-belih našao na zemlji u ukazana mu je pomoć. Pridigao se, ali će na kratko napustiti teren.
5. minut
Centaršut Holendera na peterac, nikoga od igrača Partizana nije bilo. Na drugoj strani Nišlije su imale lepu priliku da naprave pometnju pred Stevanovićem, ali ih je Vujačić klizećim startom osujetio u toj nameri.
3. minut
Uhvatio se sudija Mitić za džep i pokazao prvi žuti karton na utakmici, dobio ga je Nikola Vujadinović zbog oštrog starta. Faul je izveo Natho, ali je Kahriman istrčao i sprečio opasnost.
2. minut
Prvi faul za Radnički, Urošević je napravio prekršaj pa će lopta pripasti gostima.
1. minut
Utakmica je počela.

TOK MEČA.

PARTIZAN - RADNIČKI NIŠ 4:0

Strelac: Rikardo 36, 44. Natho 63. Jović 70.

Stadion: Partizana.

Sudija: Mitić Milan (Leskovac).

Žuti kartoni: Šćekić - Vujadinović, Spasić.

PARTIZAN: Stevanović, Živković, Saničanin, Vujačić, Urošević - Šćekić (73. Smiljanić), Jojić - Terzić (56. Jović), Natho (70. Pavlović), Holender (55. Marković) - Rikardo (73. Štulić).

RADNIČKI: Kahriman - Bjeličić, Micibući, Škrbić (66. Kasalica), Duronjić (66. Spasić), Vujadinović (46. N. Stevanović), Pejović, Mitrović (72. Tomić), Arsić (56. V. Ilić), Todorovski, Aksentijević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
29.08.2021. 22:37