Utorak 19. mar 2024.
FK Crvena zvezda

SVI SMO JE VIDELI U GOLU: Eh, da je bio neko drugi umesto Rodića (VIDEO)

Foto: Reuters
Crveno - beli još uvek žale sa propuštenim prilikama meča u Borisovu.

Fudbaleri Crvene zvezde žale za propuštenim šansama u Borisovu, ali su svesni da u svakom slučaju sve zavisi od meča sa Kelnom. Crveno-beli su remizirali sa BATE bez golova, pa su uoči poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope poravnati sa Kelnom sa po šest bodova.

Zvezda je imaoa nekoliko sjajnih šansi za pobedu, pre svih Milan Rodić koji je prvo pogodio prečku, a zatim mu je u nadoknadi vremena igrač BATE zaustavio šut na gol liniji.

- Svi smo videli tu loptu u golu, Rodić je što se kaže klasična "leva" noga, nije mogao bolje, da je neko drugi bio tu možda bi bio gol. Ali šta da se radi. Nadam se da ni u Beogradu nećemo primiti gol i sa bodom ili pobedom proći dalje - rekao je napadač Aleksandar Pešić. 

NEMA VREMENA ZA ODMOR: Zvezda u nedelju igra protiv Čuke, karte se mogu ovde kupiti

Zvezda će u meču sezone dočekati Keln 7. decembra na "Rajku Mitiću". 

TERZIĆA OSOKOLIO REMI: Kakva DOMINACIJA, možemo sa svakim, bilo kad i bilo gde (FOTO)

- Odigrali smo odlično, nisu imali nijedan šut u okvir gola. Mi smo "pozadi" odradili maksimalan posao, nismo imali sreće da postignemo gol, ali svakako će nam biti potreban bar nerešen rezultat u Beogradu. Naravno da bismo bili zadovoljniji pobedom. Zadovoljni smo kad god ne primimo gol, ali nismo ni dali. To je fudbal, imali smo šansi i u Londonu i ovde ali nije nas htelo. Bili smo odlični kao tim, kompaktni. Ali nismo imali sreće. Nadam se da će nam se vratiti - rekao je Filip Stojković.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd