Utorak 19. mar 2024.
Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić

TERZIĆ KATEGORIČAN: Niko NIJE na prodaju! (FOTO)

Foto: MN Press
Generalni direktor crveno-belih ima jasan plan.

Uprava kluba iz Ljutice Bogdana uveliko sprema letnji prelazni rok i želi da stvori tim kadar da se se bori za plasman u Ligu šampiona. Generalni direktor Zvezdan Terzić je istakao da postoji spisak želja i da će se prevashodno orijentisati da realizuje transfere srpskih igrača iz inostranstva.

NE KRIJE VELIKE AMBICIJE: Zvezdin vezista ŽELI na Svetsko prvenstvo! (FOTO)

ŠETAO I ODGOVARAO: Radonjić otkrio koji će meč pamtiti i opisao gol dat Partizanu (VIDEO)

Nemanja Radonjić
Nemanja Radonjić slavi gol
Foto: MN Press

– Lista potencijalnih pojačanja broji 10 do 12 fudbalera. Inače, sigurno nećemo tražiti fudbalere iz Superlige. Ne postoji igrač u domaćem šampionatu koji u ovom momentu može da zadovolji zahteve Crvene zvezde. Doduše, imamo dva fudbalera iz našeg prvenstva koja su na spisku želja, ali oni bi bili dovedeni prevashodno kako bi proširili konkurenciju. Prioritet je da dovedemo srpske igrače. One koji su prošli sve reprezentativne selekcije, igrali našu ligu, potom osetili kako je u inostranstvu. Tom idejom, uostalom, vodili smo se i kada smo dovodili Borjana, Stojkovića, Rodića, Savića, Pešića - rekao je Terzić.

Generalni direktor Zvezde je naglasio da nijedan igrač neće otići sa Marakane pre kraja kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i da junak 157. Večitog derbija Nemanja Radonjić nije na prodaju.

– Nijedan igrač Crvene zvezde nije na prodaju dok se ne završe kvalifikacije za Ligu šampiona. Ujedno, ne možemo tada da dovodimo pojačanja. Dakle, moramo angažovati veći broj onih sa liste želja. Siguran sam da ćemo jači da uđemo u predstojeće kvalifikacije. Neka bude svima jasno – Radonjić nije na prodaju! Imali smo ponudu bundesligaša tešku 6.000.000 evra i odbili smo je. On je igrač koji pravi ozbiljnu razliku. Drugačiji je od svih ostalih s tom svojom lucidnošću i brzinom. Iskreno se nadam da će se Radonjić naći na spisku putnika za Svetsko prvenstvo - istakao je Zvezdan Terzić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd