fbpx
Skip to main content
Arena Sport

TV ARENA SPORT OPET NAJGLEDANIJA: "Večiti derbi" oborio sve rekorde

Foto: MN Press
Susret Partizana i Crvene zvezde pratilo 33,4 % muškaraca, odnosno gotovo 20% ukupne populacije

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde priuštili su nam još jedan istinski sportski spektakl tokom 165. "večitog derbija", a dešavanja sa stadiona u Humskoj, zahvaljujući direktnom prenosu na TV Arena sport, posmatralo je 33,4 odsto odraslih muškaraca u Srbiji, odnosno 19,94% ukupne populacije u zemlji. 

Upravo, to je i rekord za 12 godina postojanja TV Arena sport. 

Vrhunski sportski sadražaj, praćen sjajnom produkcijom i detaljnim analizama najzanimljivijih detalja toliko je zainteresovao gledaoce u Srbiji da su iza programa najbolje sportske televizije u regionu ostale i tri televizije sa nacionalnom frenkvencijom. 

Pored direktnog prenosa, slika iz Humske je do milionskog auditorijuma stigla i putem oficijalnog sajta naše kuće tvarenasport.com i zvaničnih profila na društvenim mrežama Instagram, Twitter i Youtube. Na ovim mestima su navijači dva najpopularnija srpska kluba, ali i svi oni koji sa pažnjom prate svaki duel ove dve ekipe koje veže jedno od najvećih rivalstava u svetu fudbala, mogli da vide oba gola, pogođenu prečku Aleksandra Kataija, najizglednije prilike pred oba gola, kao i izjave aktera 165. "večitog derbija". 

Međutim, ni to nije bilo sve. Ljubitelji sporta su u toku jučerašnjeg dana na kanalima TV Arena sport mogli da posmatraju veliki broj mečeva iz najjačih evropskih liga, kao što su Juventus - Milan, Valensija - Real Madrid, PSŽ - Lion i mnoge druge. 

TV Arena sport se ovim putem zahvaljuje svim svojim vernim gledaocima i obećava da će se truditi da u narednom periodu u svakom mogućem pogledu podigne kvalitet svog programa na obostrano zadovoljstvo. 

Do gledanja. 

Sportski pozdrav. 

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd