Utorak 19. mar 2024.
Navijači Crvene zvezde

VAŽNO ZA NAVIJAČE: Zvezda apelovala uoči meča sa Suduvom

Foto: MN Press
Utakmica na programu u utorak. Početak u 20.30.

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak će ugostiti Suduvu u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a povodom meča na stadionu "Rajko Mitić" oglasio se i klub iz Ljutice Bogdana. Apel je pre svega upućen navijačima. 

DIREKTNO: Milojević o Suduvi, Legiji i novom napadaču Zvezde

AKO SE DESI ČUDO: Zvezdu čeka STARI ZNANAC u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope! (FOTO)

- Crvena zvezda se i dalje nalazi pod uslovnom kaznom UEFA, i svako kršenje propisa moglo bi da dovede do kazne, stoga apelujemo na sve posetioce da se i na utakmici protiv Suduve pridržavaju zahteva. UEFA je rigorozna kada je stajanje na stepenicama koje su predviđene za ulazak i izlazak sa stadiona u pitanju. Crvena zvezda apeluje na svoje navijače da tokom trajanja utakmice oslobode prostor neophodan za prolaz, kako ne bi bilo eventualnih sankcija po tom pitanju.

Takođe, još jednom pozivamo navijače da fer i sportski, bez upotrebe pirotehničkih sredstava podrže svoj klub, jer svaka upaljena baklja može naneti veliku štetu klubu kako finansijski, tako i eventualnom suspenzijom dela stadiona ili celog stadiona. Pod posebnom lupom UEFA biće i eventualno rasističko ponašanje, u zbog toga smo dužni da podsetimo i da ne sme biti rasističkih ispada pre, za vreme i posle utakmice. Crvenoj zvezdi je pomoć navijača neophodna kako bi prebrodila svoje evropske prepreke. Budi Zvezdin 12. igrač - navedeno je u saopštenju crveno-belih. 

TVITER SE USIJAO: Delije OCENILE žreb! Pominjale i navijače Legije! (FOTO)

Podsetimo, zbog kazne UEFA, Zvezda neće moći da računa na podršku navijača na gostovanju u Litvaniji. 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd