fbpx
Skip to main content
Novak Đoković, Jelena Đoković

VELIKI DAN ZA NOVAKA I JELENU: Slavlje u porodici Đoković

Foto: MN Press
Zanimljivo.

Novak i Jelena Đoković posebno su ponosni ovog prvog septembra. Došlo je vreme da njihov sin Stefan krene u prvi razred.

LEPA TENISERKA VERUJE U NOVAKA: Ne znam da li iko MOŽE da ga pobedi

LEPA TENISERKA VERUJE U NOVAKA: Ne znam da li iko MOŽE da ga pobedi

NOVAK ĐOKOVIĆ SMIREN POSLE TRIJUMFA: Ne UZBUĐUJE me kada UMANJUJU moje uspehe

NOVAK ĐOKOVIĆ SMIREN POSLE TRIJUMFA: Ne UZBUĐUJE me kada UMANJUJU moje uspehe

ĐERE NAKON ELIMINACIJE SA US OPENA: Zna šta ga je IZDALO

ĐERE NAKON ELIMINACIJE SA US OPENA: Zna šta ga je IZDALO

Portugalija nastavlja trku sa Srbijom za prvo mesto na tabeli grupe, kec se ne dovodi u pitanje sa kvotom 1,20, u kombinaciji sa 3+ raste na 1,90. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Portugalija – Republika Irska.

Najbolji teniser planete je sa suprugom odlučio da naslednik pohađa jednu privatnu školu u Srbiji, tako da je izvesno da će Novak najveći deo slobodnog vremena provoditi u glavnom gradu, Beogradu.

- Novak i Jelena su odlučili da će njihov sin imati detinjstvo, koliko je to moguće, kao i ostala deca, te drugare iz škole sa kojima će se družiti i raditi domaće zadatke baš onako kako su to i oni radili. Odluka da će Stefan ići u srpsku školu doneta je još početkom ove godine kada je mališan upisan u jednu privatnu školu, koja ima poseban način rada sa mališanima. Jelena i Novak su posvećeni tome da mu objasne kako će izgledati njegove obaveze - rekao je nedavno izvor upućen u planove Đokovića za "Blic".

- To ujedno znači da će ubuduće Novak i Jelena biti stacionirani u Srbiji, na tome je najviše i insistirala Jelena jer smatra da kada počnu obaveze oko škole nije dobro za mališane da se stalno sele i putuju sa turnira na turnir kako bi pratili Novaka. Naravno, oni će i dalje biti uz tatu kada god to mogu, ali će pravila diktirati Stefanove obaveze oko škole i Tarin vrtić. Svi su uzbuđeni zbog novog koraka u odrastanju Stefana, a posebno bake i deke koje uveliko razmišljaju o školskim obavezama. Jelena je ta koja je sina već uveliko uputila u obaveze koje će imati i kako će izgledati njegov život kada prvog septembra kroči u školu, te će ona najviše sa njim i raditi. Ona u tome uživa i svakako je neko ko je pročitao dosta knjiga na temu roditeljstva i obrazovanja, pa se polasku sina u školu raduje kao da ona kreće. Ona je posvećena majka i ovo je za nju važan korak. Dugo je birala školu u koju će ići Stefan, pa joj se program u ovoj najviše dopao. Novak i Jelena ne kriju koliko im je vaspitanje i dobro obrazovanje naslednika bitno, a kako su želeli da mališani nauče našu tradiciju i istoriju, rešili su da njihov prvenac krene u školu u domovini. Odabrali su ustanovu u kojoj čas ne traje 45 minuta, roditelji su uključeni u edukaciju, a deci se razvija i kreativnost - dodao je izvor.

Nastava se u pomenutoj školi odvija na srpskom jeziku, a u školi nema zvona.

- Nastava je na srpskom. Kada su birali školu bilo im je presudno da ne sputava kreativnost, da razbuktava potencijal i pruži okruženje i plan nastave koji će detetu dati priliku da bezbrižno odrasta i skupi pregršt znanja. Ono što je zanimljivo jeste činjenica da u ovoj školi časovi ne traju 45 minuta, nema zvona, a učitelji mališane uče da kritički razmišljaju i praktično primenjuju znanja. Takođe, Stefan će naučiti sve o srpskoj kulturi i istoriji, a nastavni kadar je odličan - otkrio je izvor blizak porodici Đoković za "Blic".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Karolina Muhova češka teniserka

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd