Utorak 19. mar 2024.
Arsen Venger

VENGER KONAČNO PRIZNAO: Imao sam ponudu Junajteda

Foto: MN Press
FRancuz je 22 godine proveo u Arsenalu.

Arsena Venger je vće neko vreme u penziji, a legendarni menadžer Arsenala otkrio je da je svojevremeno ima ponudu Mančester Junajteda da sedne na klupu Crvenih đavola. Međutim, do toga nikad nije došlo.

Bilo kuda Zvezda svuda: Crveno-belo veče donosi 1.000 RSD bonusa bez uslova

Bilo kuda Zvezda svuda: Crveno-belo veče donosi 1.000 RSD bonusa bez uslova

ARRIVEDERCI MISTER: Marćelo Lipi se penzionisao!

ARRIVEDERCI MISTER: Marćelo Lipi se penzionisao!

NIKAD KRAJA PROBLEMIMA: Joviću šest meseci zatvora?!

NIKAD KRAJA PROBLEMIMA: Joviću šest meseci zatvora?!

 - Siti me nikada nije zvao, Junajted jeste, ali ne mogu da vam kažem tačno kada - rekao je francuski stručnjak u intervju za Four Four Two. - Nisam bio zainteresovan jer sam bio u Arsenalu, imao sam sa Arsenalom pravu ljubavnu priču. Moj život je crveno-beli i osetio sam taj posebni šarm čim sam došao u klub. Poštovanje prema tradiciji i ljudima, ali nije ni bilo straha da se ponekad suočimo sa nekim nepopularnim mišljenjima. 

Zvezda večeras (20.45) čeka CSKA u Evroligi. Rusi imaju skor 2-2 što ih ne zadovoljava, s obzirom na dovedena pojačanja, i probaće da dođu do pobede u gostima. Kvota na keca je, 2,70, a na dvojku 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - CSKA.

Pretpostavlja se da je Francuz ovu ponudu dobio 2002. kada se ser Aleks Ferguson skoro povukao sa mesta menadžera u Junajtedu. Ipak, Venger je ostao veran Arsenalu na čijoj je klupi proveo 22 godine i za to vreme osvojio tri titule u Premijer ligi i sedam trofeja u FA kupu.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd