fbpx
Skip to main content
Milorad Vučelić

VUČELIĆ: U Partizanu ne sedim u fotelji, već na čeličnoj stolici

Foto: MN Press
Dobio novu šansu u klubu uz Humske.

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić rekao je da je velika čast što će ostati na toj funkciji i u narednom mandatu.

ITALIJANSKI NOVINAR TVRDI: Vlahović je sve dogovorio! Poznata i menadžerska provizija

ITALIJANSKI NOVINAR TVRDI: Vlahović je sve dogovorio! Poznata i menadžerska provizija

ODRŽANA SKUPŠTINA FK PARTIZAN: Vučelić predsednik još pet godina

ODRŽANA SKUPŠTINA FK PARTIZAN: Vučelić predsednik još pet godina

NAPUSTILI PARTIZAN: Tri fudbalera crno-bellih potpisala za Čukarički

NAPUSTILI PARTIZAN: Tri fudbalera crno-bellih potpisala za Čukarički

Na Skupštini FK Partizan, Vučeliću je ukazano poverenje da i u narednih pet godina bude na čelu kluba.

- Dragi delegati Skupštine, partizanovci, prijatelji, kolege, imam istinsku potrebu da vam zahvalim, ovo je za mene velika čast i veliko priznanje. Neko bi rekao da ću nastaviti da sedim u fotelji, ali moram da kažem da funkcije u Partizanu više izgledaju kao sedenje na nekoj čeličnoj stolici, vrlo neudobnoj, sa nekim dodatnim bodljama, nego kao udobno sedenje u foteljama. Povremeno je ta stolica i užarena, nekad samo topla, nekad hladna, ali u svakom slučaju, ta veličina Partizana daje vrednost ovoj stolici, kakva god ona bila - rekao je Vučelić za klupski sajt.

Ko je najbolji fudbaler Partizana u ovoj sezoni?

Kako je rekao, “naravno da postoji neka tenzija, ali ona nije usmerena na međusobno nadmetanje, već na uspeh kluba, ka šampionskoj tituli i ka trofejima”.

- Jedan od razloga skraćivanja mandata jeste da ničim ne dovodimo u pitanje uspeh koji smo postigli u ovoj minuloj sezoni. O drugim stvarima smo govorili i na prethodnoj Skupštini kada sam podnosio izveštaj u kojem sam krajnje otvoreno govorio o svim našim traumatičnim situacijama, o svemu onome što je bilo iza Partizana, te nemam potrebu to da ponavljam. Iako je bilo događaja koji su u prethodnim godinama učinile dramatičnim okolinu kluba, drago mi je što mogu da se od srca zahvalim našim igračima, šefu stručnog štaba Aleksandru Stanojeviću, koji je uneo mir, našim navijačima, koji su dali ogroman doprinos uspehu Partizana u ovoj sezoni.
Po statistikama, imali smo najuspešniju polusezonu u prebogatoj istoriji Partizana i zaista sam počastvovan - rekao je prvi čovek Partizana.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
19 Beograd