fbpx
Skip to main content
Markus Pejdž i Sašo Filipovski

BILI SMO U ZABLUDI: Filipovski OTKRIO koje je njegovo pravo ime (VIDEO)

Foto: MN Press
Ovo niste znali.

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski otkrio je da je njegovo ime zapravo - Saša.

Slovenački stručnjak u opširnom intervjuu za TV Partizan govorio je o svojim počecima, razvoju karijere, hobijima, psihologiji, ishrani, stilu života…

OVAJ CRNI PETAK JE DRUGAČIJI, IMA NEŠTO VAŽNIJE OD POPUSTA

OVAJ CRNI PETAK JE DRUGAČIJI, IMA NEŠTO VAŽNIJE OD POPUSTA

POKUŠEVSKI OBJASNIO HELENIMA: Volim Grčku, ali igraću samo za Srbiju

POKUŠEVSKI OBJASNIO HELENIMA: Volim Grčku, ali igraću samo za Srbiju

BJELICA NEĆE BITI SAM: Potencijalni reprezentativac Srbije IZNENADA potpisao za Sakramento (FOTO)

BJELICA NEĆE BITI SAM: Potencijalni reprezentativac Srbije IZNENADA potpisao za Sakramento (FOTO)

- Verovatno roditelji nisu znali da li ću biti muško ili žensko, pa su stavili Saša. To je žensko ime u Sloveniji, a svuda na Balkanu i Rusiji je muško. Tako da sam ja Saša i muško - objasnio je Filipovski u intervju za klupsku televiziju.

Filipovski je izjavio i da mu je posebno interesantna psihologija, da voli kvantnu fiziku i da je o tome mnogo čitao i prošao mnogo seminara.

- Čovek kao biće nije samo socijalno biće, već ima unutar sebe mnogo sakrivenih moći. Bavim se meditacijom, već 20 godina učim. Poslednjih nekoliko godina meditiram dnevno bar jednom, do dva puta po 20 minuta. Išao sam na seminare. Zašto sam to tražio? Čovek kome dobro ide u životu nikad ne traži unutrašnju sreću ili mir”, rekao je Filipovski i objasnio:

Andrea Trinikeri sjajno „gura“ s Bajernom u Evroligi, a večeras (20.00) ima priliku da protiv Panatinaikosa u Atini zabeleži osmu pobedu u 11. utakmici. Kvota na dvojku je 2,15, dok je kec 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Panatinaikos – Bajern.

- U životu sam se mnogo selio, prošao različite dečje bolesti, imam razvod braka iza sebe. Bilo je uspona, padova, uspeha i neuspeha. Uvek me interesovalo kako čovek da nađe svoj mir. Da ne moraju drugi da budu krivi – predsednik kluba, novinari, igrači. Zašto tražiti izgovor van sebe da bih bio srećan. Ali došao sam do odgovora da jednostavno da je samo čovek sam odgovoran za svoju sreću. Počeo sam mnogo da radim na sebi, kopam po mislima, osećanjima. Sve je za nekoga lek, za nekoga otrov. Prihvatio sam ovo kao način života. Volim prirodu, tako da mi to trenutno nedostaje. Razmišljam o sebi, radim na sebi, to prenosim na svoje igrače.

 

 

SD košarka

SD fudbal

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
-3 Beograd