fbpx
Skip to main content
KK Partizan

CRNO-BELI MOGU DA ODAHNU: Fantastične vesti stigle u Partizan

Foto: MN Press
Konačno rešena trogodišnja borba.

Već tri godine uprava Košarkaškog kluba Partizan vodila je sudsku bitku sa Ekspo bankom, (nekadašnjom Marfin bankom) oko štetnog ugovora za koji se ispostavilo da je pravno ništavan pošto je sud doneo prvostepenu presudu koja glasi da Partizan banci ne duguje ništa, dok je banka sa druge strane dužna da crno-belima isplati nadoknadu za reklamiranje u iznosu od 77 miliona dinara uz pripadajuće kamate. 

KONAČNO! Počinje najbolji fudbal na svetu, već večeras će sve da puca

KONAČNO! Počinje najbolji fudbal na svetu, već večeras će sve da puca

POSLE POVREDA JARAMAZA I MOZLIJA: Veliki povratak! Partizan ima opciju više - "Čekao sam šansu"

POSLE POVREDA JARAMAZA I MOZLIJA: Veliki povratak! Partizan ima opciju više - "Čekao sam šansu"

TRANSFER DEJANA MILOJEVIĆA: Zvezda mu nudila 30 odsto više, on otišao u Partizan

TRANSFER DEJANA MILOJEVIĆA: Zvezda mu nudila 30 odsto više, on otišao u Partizan

To znači da je ukupni dug banke oko 105 miliona dinara, a kada se na taj iznos doda i 1.450.000 evra koliko je iznosilo potraživanje banke prema Partizanu pre tužbe, finansijska korist za klub je u iznosu veće od 2,3 miliona evra. Ovo je prvostepena odluka i obe strane imaju pravo žalbe, ali je predsednik Partizana Ostoja Mijailović istakao zadovoljstvo zbog ovakvog ishoda sudskog postupka.

Partizan je izgubio na prva dva gostovanja u Evrokupu (Huventud i Uniks), ali bi danas (18.00) mogao da donese i prvu pobedu jer ide na noge Bahčešehiru, po mišljenju mnogih najslabijoj ekipi u grupi. Kvota na pobedu crno-belih u Turskoj je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bahčešehir - Partizan.

 - Verovali smo u ovaj proces i verujemo da će svi koraci koji uključuju i eventualnu žalbu biti završeni za oko pola godine. Kao klub, mi ćemo finansijski benefit osetiti tek kada presuda bude pravosnažna, odnosno kada banka isplati naknadu koju je sud odredio - istakao je Mijailović. - Ovim putem želim da javno odam priznanje našem pravnom timu na fantastično odrađenom poslu, ali i da naglasim da ćemo konačno zadovoljstvo osetiti tek kada kada ova presuda bude prošla kroz računovodstvo kluba. Dakle, kada dug bude rasknjižen, a prihod uknjižen.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

 

SD košarka

SD fudbal

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd