Utorak 19. mar 2024.
Bili Beron

FENOMENALAN DEBI BILIJA BERONA: Ljubimac DELIJA rafalnom paljbom doneo pobedu Zenitu! (VIDEO)

Foto: MN Press
Počela je VTB liga.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Bili Beron, impresivno je debitovao u svom novom timu, Zenitu iz Sankt Peterburga. Najveće pojačanje ruskog tima je u prvom kolu VTB lige donelo pobedu momcima u plavo-žutim dresovima. Bio je najefikasniji igrač meča, a posebno se isticao u trenucima kada se meč odlučivao.

Naime, Amerikanac je meč završio sa 16 postignutih poena, a na to je dodao četiri asistencije i tri skoka.

PROVEO JE NAJLEPŠE GODINE U PARTIZANU: Svetislav Pešić se odlučio između dva NAJVEĆA SRPSKA KLUBA

PROVEO JE NAJLEPŠE GODINE U PARTIZANU: Svetislav Pešić se odlučio između dva NAJVEĆA SRPSKA KLUBA

Real Madrid otvara novu sezonu u Primeri večeras (21.00), i to teškim gostovanjem Sosijedadu. Videćemo kako je Zidan složio ekipu za novo prvenstvo, a kvota na dvojku je 1,80, dok je dupla šansa 1X 2,02, a opklada 3+ nosi kvotu 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sosijedad - Real Madrid.

Beronova partija je posebno impresivna kada se uzme u obzir da je 11 poena postigao u poslednjoj četvrtini, kada je i odlučen pobednik ovog meča. Zenit je taj deo susreta rešio u svoju korist rezultatom 28:12, što je bilo dovoljno za pobedu.

Dobru napadačku partiju imao je Dairius Bertans u poraženom timu, pošto je postigao 12 poena, a još jedan bivši košarkaš Crvene zvezde, Kej Si Rivers, ubacio je 11 poena za Zenit.

Podsetimo, Bili Beron je dve godine bio član Crvene zvezde, sa kojom je u tom periodu osvojio tri trofeja, uz dve individualne nagrade za najboljeg igrača finala. Pored crveno-belih, igrao je i za Lijetuvos Ritas, Šarloa, Mursiju i Eskišehir.

 

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd