Utorak 19. mar 2024.
Ognjen Kuzmić

JEZIVA ISPOVEST UČESNIKA NESREĆE: Iz UNIŠTENOG poršea u kome je bio Kuzmić čula se muzika i KRKLJANJE (FOTO)

Foto: MN Press
Automobil u kome je bio košarkaš Zvezde završio 200 metara daleko od puta.

Na putu Banjaluka – Prijedor u nedelju ujutru sudarili su se porše i BMW. U poršeu su bili Ognjen Kuzmić i Bogdan Ilić, a u BMW je kao suvozač bio poznati bokser iz Prijedora Dražen Janjanin. Upravo je ovaj bokser za “Srpskainfo” pričao o tome šta je prethodilo sudaru, kako je iz havarisanog automobila pokušao da izbavi sebe i prijatelja koji je vozio, dok su vatrogasci morali da intervenišu u slučaju Ognjena Kuzmića i njegovog prijatelja Bogdana Ilića.

KUZMIĆ U KOMI! Ima teške povrede glave, lekari mu se bore za život (FOTO)

KUZMIĆ U KOMI! Ima teške povrede glave, lekari mu se bore za život (FOTO)

HOROR: Automobil Ognjena Kuzmića potpuno SMRSKAN (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

HOROR: Automobil Ognjena Kuzmića potpuno SMRSKAN (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

OHRABRUJUĆE VESTI: Zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića je stabilno

OHRABRUJUĆE VESTI: Zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića je stabilno

– Vraćao sam se sa meča iz Minhena i Miljatović je mojim autom došao po mene u Banjaluku. Bili smo u Ramićima kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svetla. Kola su velikom brzinom išla iz suprotnog smera i skrenula u našu traku. Miljatović je brzo odreagovao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u brežuljak. Međutim i “porše” koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji desni kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila – poručio je za “Srpskainfo” Dražen Janjanin.

Potom je dodao:

– Automobil u kom sam se vozio je posle udarca završio na krovu, dok je “porše” u kom je bio košarkaš Crvene zvezde izgubio kontrolu i završio 200 metara dalje.

Ubrzo su došli vatrogasci.

– Razbio sam prozor, izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dole do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletelo je sa puta. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta.

Bokser i vozač BMW su prošli s lakšim povredama.

– Imamo posekotine od stakla. Ja sam šio ruku, ali dobro smo. Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju – izjavio je Janjanin.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd