fbpx
Skip to main content
Vlade divac

JOKIĆ ILI MEDŽIK: Vlade Divac nije imao dilemu (FOTO)

Foto: Profimedia
Legendarni as u poseti Sarajevu.

Legendarni košarkaš Vlade Divac boravi u Sarajevu, gde je postavljena izložba koja nosi njegovo ime. Bivši generalni menadžer Sakrementa dotako se i srspkog igrača Nikole Jokića, napominjući da ga ne treba porediti sa Medžikom Džonsonom, već da je on sam po sebi autentičan.

DA LI SUJEVERJE POMAŽE U IGRAMA NA SREĆU?

DA LI SUJEVERJE POMAŽE U IGRAMA NA SREĆU?

VELIKA ČAST: Jokić LIDER svoje generacije u NBA

VELIKA ČAST: Jokić LIDER svoje generacije u NBA

KRIS POL BI U LOS ANĐELES: Ne želi kod Lebrona, vratio bi se u Kliperse

KRIS POL BI U LOS ANĐELES: Ne želi kod Lebrona, vratio bi se u Kliperse

– Nikolu ne treba porediti ni sa kim, on je sâm po sebi veliki igrač. Ovo je samo deo onoga što on može da nadogradi u narednih 5-6 godina jer igra stvarno odličnu košarku – kazao je Divac.

On se osvrnuo i na taj podatak da sa ovih prostora igra sve više košarkaša u NBA.

– Sve je više internacionalnih igrača u NBA, ako se ne varam oko 30 odsto. Talenat koji naši igrači poseduju bude nadograđen snagom i načinom igranja u NBA. Veoma sam srećan zbog svega toga. Oni u svojim ekipama nemaju samo pozorišne uloge, već one koje zahtevaju da budu vođe svojih timova.

Večeras (19.00) Zvezda čeka Real Madrid u Evroligi. Kraljevski klub nije na najbolji način otvorio sezonu, pa i dalje ima negativan skor. Kvota na keca je 3,05, dok je dvojka 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Real Madrid.

Divac nakon pet godina napustio Sakramento, ali je istakao da će i dalje biti u sportu.

– I dalje ću ostati u sportu. To je ono što me ispunjava i obeležilo je ceo moj život. Sport je ono što ima prave vrednosti. Zbližava ljude, pravi ovaj svet malim i pokazuje koliko smo svi slični i da treba da gradimo budućnost svi zajedno – istakao je Divac.

SD košarka

SD fudbal

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd