Utorak 19. mar 2024.
KK Partizan

KOME IDE ŽUĆKOVA LEVICA? Bićete iznenađeni mišljenjem LEGENDI Zvezde i Partizana (FOTO)

Foto: MN Press
Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća igra se od 16. do 19. februara u Nišu.

Sve je spremno za početak finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća koji će da se igra od 16. do 19. februara u Nišu. Trofej Žućkove levice brani ekipa Mega Leksa koja prošle godine takođe u dvorani „Čair“ u polufinalu savladala Crvenu zvezdu, a zatim u finalu i Partizan.

NIŠTA NIJE SAKRIO: Peković o DUGOVIMA, rezultatima i ambicijama (FOTO)

KAKAV MALER ZA ZVEZDU: Radonjić ima TRI problema, i to VELIKA

Nekadašnji košarkaš večitih rivala Milan Gurović smatra da su crno-beli blagi favoriti, ali da su iznenađenje ponovo moguća:

Milan Gurović
Foto: MN Press

- Svi pričaju o Zvezdi i Partizanu. Mislim da Mega mnogima može da pomrsi račune. Crveno-beli su oslabljeni pojedinih bitnih košarkaša i zato msilim da nisu ogromni favoriti. Partizan je vrlo motivisan. Ako u eventutalnom finalu budemo gledali večiti derbi, smatram da Partizan ima blagu prednost.

Dražen Dalipagić je takođe nosio dres oba večita rivala. Za razliku od Gurovića, popularni Praja prednost daje Crvenoj zvezdi:

Dražen Dalipagić
Foto: MN Press

- Svima je jasno da je Zvezda favorit, ali iznenađenja su uvek moguća i nadam se da će ih biti. Uprkos željama, crveno i crno-beli su najbliži finalu. Milsim da će Mega Leks teško ponoviti uspeh od prošle godine – jasan je Dalipagić.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd