Skip to main content
Foto: Youtube printscreen

LESOR PRIČAO O ZVEZDI: Podneću svaku posledicu zbog odluke da pojačam Partizan

"Doneo sam ovu odluku zbog karijere i porodice."

Matijas Lesor je nedavno postao član KK Partizan, a nakon povratka u Beograd, prisustvovao je Novogodišnjem koktelu crno-belih.

DOMINIRAJ I U NOVOJ GODINI

DOMINIRAJ I U NOVOJ GODINI

OBRADOVIĆEV MONAKO BOLJI OD MAKABIJA: Ponos Izraela doživeo OSMI uzastopni poraz

OBRADOVIĆEV MONAKO BOLJI OD MAKABIJA: Ponos Izraela doživeo OSMI uzastopni poraz

KORONA BUKTI U NBA: Boban Marjanović u kovid protokolu

KORONA BUKTI U NBA: Boban Marjanović u kovid protokolu

Francuz je odmah bio upitan za utakmicu Monaka i Budućnosti i momenta kada je ušao u verbalni obračun sa jednim od članova podgoričkog tima.

- Bio sam presrećan kada smo konačno pobedili Budućnost, dobio sam svoju osvetu. A, onda, kada sam davao izjave, neko je na srpskom, razumeo sam ga. Pokušao sam da mu uzvratim na engleskom, ali on je nastavio na srpskom. Prve reči koje naučiš kada dođeš u Srbiju su pretežno psovke, zato sam mogao da ga razumem. Imao sam i ja par reči srpskog u mom rečniku. Mogu da upotrebim i neke lepe reči na srpskom - kazao je Lesor.

Takođe, centar je objasnio i kako je došlo do odluke da pređe u redove tima iz Humske.

- Pričao sam sa mnogim timovima ovog leta, Partizan je bio jedan od njih. Zatim sam razgovarao sa svojim menadžerom, znao sam kakve ponude imam na stolu. Nakon što smo sve razmotrili, došli smo do zaključka da je najbolja odluka da dođem ovde - istakao je Francuz.

Lesor je bio član Crvene zvezde i tvrdi da u taboru "večitog" rivala nema neprijatelja.

- To je nešto što je deo igre i to mi samo može pomoći. Čovek sam koji igra sa mnogo emocija i pokušavaću da se koncentrišem na igru. Nemam problema ni s kim u Zvezdi - ni sa igračima, ni sa navijačima, ni s kim. Ostao sam dobar sa svima, sa moje strane samo pozitivne emocije. Doneo sam ovu odluku zbog karijere i porodice. Sve što su posledice moje odluke ću podneti - naveo je Lesor i dodao da je spreman već za naredni meč Partizana.

Francuski košarkaš je otkrio da je pričao sa Borisom Daloom, bivšim igračem Partizana, te da je od njega i mnogih drugih čuo dosta lepih reči o organiziaciji i o timu.

Za kraj, otkrio je da je probao rakiju, ali da od toga ima nešto bolje.

- Probao sam rakiju, ali mi nije omiljeno piće. Rum sa Martinika je bolje piće od rakije, veruj mi - zaključio je Matijas Lesor.

Najnovije vesti o KK Partizan pročitajte OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
26 Beograd