fbpx
Skip to main content
Luka Dončić

Ljudi širom Balkana pomažu čuvenom košarkašu da uradi NEŠTO SJAJNO za klince, evo kako da se i vi uključite

Foto: Profimedia
Ovog petka u tržnom centru Big Fashion Beograd čeka vas NBA zvezda VR Luka Dončić sa jasnim ciljem!

Svi ljubitelji košarke i oni koji to tek treba da postanu konačno će dobiti priliku da zaigraju sa jednom NBA zvezdom, odlično se zabave, takmiče za sjajne nagrade i pomognu Luki Dončiću i Perutnini Ptuj da sledeću školsku godinu osnovci dočekaju sa novim košarkaškim loptama motivisani da zaigraju košarku!

Luka Dončić ovogodišnji je ambasador popularnog brenda Poli i učesnik regionalne promotivne kampanje VR Poli petice – VR takmičenja koje se održava u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji i traje sve do Poli maratona 1. juna 2019. godine, kada će javno biti proglašeni dobitnici nagrada. 

Poli i Luka Dončić
Poli i Luka Dončić
Foto: Promo

Svi učesnici ovog takmičenja ne samo da mogu da odmere snage sa popularnim košarkašem kroz VR igru sa Dončićevom 3D animacijom, već integrisana platforma omogućuje učesniku da podeli svoje VR iskustvo na društvenim mrežama i da se na taj način se takmiči za primamljivu nagradu. 

Osmoro najboljih takmičara  će Perutnina Ptuj poslati na putovanje u Ameriku kako bi pratili NBA utakmice uživo.  Promotivna kampanja je i društveno odgovornog karaktera jer će  Poli košarkaške lopte biti donirane  izabranim osnovnim školama početkom naredne školske godine - pomoću  aplikacije, virtuelni Luka Dončić baca pet takmičarima, a petice se potom pretvaraju u komplete Poli lopti, koje će osnovci dobiti početkom naredne školske godine.

VR IGRE VOLI PETICE održava se 17-19.05. u Beogradu, a lokacija je Big Fashion.

Detaljne informacije možete pronaći na www.petice.rs

Poli i Luka Dončić
Foto: Promo
Foto: Promo

 

SD košarka

SD fudbal

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Mist
13 Beograd