fbpx
Skip to main content
Marko Vujin

RUŽNA PROŠLOST MARKA VUJINA: Srbin potpisao za Seged nakon skandala koji je digao celu dvoranu na noge (VIDEO)

Foto: Profimedia
"Žao mi je, ponašao sam se nezrelo, bio sam mlad, nije bio potez dostojan sportiste."

Srpski rukometni reprezentativac Marko Vujin prešao je u redove PIK Segeda iz skopskog Vardara. Transfer 37-godišnjeg veterana ne bi bio sam po sebi nikakvo čudo da nije pitanju dolazak u sredinu koja je prema njemu bila izuzeno neprijateljski raspoložena više od jedne decenije.

Evropska elita u Meridianu - stigao je Bet Builder!

Evropska elita u Meridianu - stigao je Bet Builder!

ZVEZDA NA KORAK OD POLUFINALA: Crveno-beli kao gosti savladali Dinamo iz Moskve

ZVEZDA NA KORAK OD POLUFINALA: Crveno-beli kao gosti savladali Dinamo iz Moskve

Nenad Putnik ponovo predsednik Streljačkog saveza Srbije

Nenad Putnik ponovo predsednik Streljačkog saveza Srbije

Problemi levorukog rukometnog asa sa Segedinom i navijačima nastali su na jednoj utakmici mađarskog prvenstva 2009. godine. Vujin je na spornom meču izveo sedmerac pogodivši u glavu golmana Nenada Puljezevića. Namerno ili ne, domaći igrači skočili su na sudije tražeći isključenje za desnog beka gostiju, a publika je od tada pa na svakoj sledećoj utakmici zviždala Vujinu prilikom svakog njegovog kontakta sa loptom.

- Vujin se nije izvinio, a to me posebno boli. Nisam očekivao takvo ponašanje od njega, jer smo do sada imali vrlo dobre odnose. Redovno smo razgovarali telefonom. Uprkos tome što se trener Lajos Močaji izvinio u ime svog igrača, nikada mu neću oprostiti taj postupak - rekao je tada Puljezević.

Nije poznato kada, ali Vujin je obavio taj jedan razgovor sa Puljezević u kojem su rešili nesuglasice, odnosno bek je objasnio način izvođenja penala. Nakon 12 godina Vujin dolazi tamo gde mu još nisu zaboravili i oprostili šut u golmanu glavu.

- Znam šta moje prisustvo znači navijačima, žao mi je, ponašao sam se nezrelo, bio sam mlad, nije bio potez dostojan sportiste i dve ekipe, zato želim da se izvinim i navijačima u Segedinu - rekao je Vujin na predstavljanju u PIK Segedu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Najlin Ešli, devojka košarkaša Krisa Hamfrisa

SD ostali sportovi

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

Vremenska prognoza
Slaba kiša
17 Beograd