Utorak 19. mar 2024.
Blejk Grifin, Kris Pol i Deandre Džordan

VELIKI NBA TREJD: Kris Pol napustio Kliperse (FOTO)

Foto: Profimedia
Mediji bruje.

Amerika bruji - veliki trejd u NBA ligi! Košarkaški novinar Adrijan Vojnarovski ove srede obradovao je navijače Hjustona vestima u vezi sa Krisom Polom, igračem koji je obavestio dosadašnji klub, LA Kliperse, da će "izaći" iz ugovora sa njima godinu dana pre isteka. Klipersi su, prema navodima ovog novinara, potom obavestili Pola da žele da ga trejduju, a sve je brzo dogovoreno sa Hjustonom koji dobija iskusnog plejmejkera, a u suprotnom smeru će otići Patrik Beverli, Sem Deker, Lu Vilijams i pik prve runde drafta 2018. godine!

Dženkins je OTIŠAO iz Zvezde, ali njegova MOĆNA poruka na oproštaju, ODUŠEVILA je sve Delije (VIDEO)

NIJE SE DUGO ČEKALO: Iz Partizana ŽESTOKO odgovorili Zvezdi! (FOTO)

Hjuston, koji je prošle sezone eliminisan u polufinalu zapadne konferencije od San Antonija, tako dobija moćnu bekovsku liniju, ali i manje opcija sa klupe. Kris Pol i Džejms Harden bi trebalo da budu glavni aduti Hjustona u narednoj sezoni u kojoj će pokušati da dođu najmanje do finala Zapadne konferencije. Odlični košarkaš je imao mnogo problema sa povredama prošle sezone koju je završio sa statistikom 18,1 poen i 9,2 skoka, uz 5 asistencija, a za njega se ovog leta ozbiljno raspitivao i San Antonio.

VILSON: Jedva čekam da počne novo poglavlje (FOTO)

OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Zvezdin RIVAL u Evroligi NEOČEKIVANO promenio trenera! (FOTO)

Pol ima 32 godine i u ligu je stigao 2005. kada ga je kao četvrtog pika izabrao Nju Orleans. Igrao je za Nju Orleans do 2011. kada je stigao u LA Kliperse, a do sada je devet puta biran za Ol-star utakmice, poslednji put pretprošle sezone. Harden i Pol su prethodno zajedno dobro sarađivali u reprezentaciji SAD, kada je trener Rokitsa Majk Dantoni, inače trener godine u NBA, bio asistent selektoru Majku Kžiževskom.

MUTA NE MIRUJE: Posle Vilsona, OVO su nova pojačanja Partizana!

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd