Utorak 19. mar 2024.
Branko Lazić i Vladimir Lučić

LUČIĆ: Ne vraćam se u Partizan

Foto: MN Press
Odlična sezona za asa Bajerna.

Vladimir Lučić je izabran u prvu petorku Evrolige u sezoni u kojoj je Bajern takmičenje završio u nokaut fazi, u četvrtfinalu protiv Armanija.

POTPIS U HUMSKOJ: Reprezentativno kirlo potpisalo za Partizan (FOTO)

POTPIS U HUMSKOJ: Reprezentativno kirlo potpisalo za Partizan (FOTO)

POSLEDNJA PRIPREMA PRED FINALE KUPA: Partizan gostuje u Lučanima!

POSLEDNJA PRIPREMA PRED FINALE KUPA: Partizan gostuje u Lučanima!

SKINULI MU KAPU: Grci ODALI najveće PRIZNANJE Željku Obradoviću!

SKINULI MU KAPU: Grci ODALI najveće PRIZNANJE Željku Obradoviću!

Jedna od najvažnijih utakmica u borbi za plasman u Ligu šampiona u Engleskoj biće odigrana večeras od 21.15 - Čelsi dočekuje Lester. Domaćin dva kola pre kraja 64 na četvrtoj, a gost 66 bodova na trećoj poziciji, a za vrat im diše Liverpul sa 63 boda. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,45, a dvojka 4,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Lester.

Reprezentativac Srbije je bio najbolji igrač u timu Andree Trinkijerija, a ovog proleća ponovo se dovodi u vezu sa povratkom u Partizan.

- Nije postojala bilo kakva opcija da se vratim u Partizan. Bio sam u klubu od mladog tima do kapitena. Posle pet godina došlo je vreme da odem. Iako bih voleo da se vratim i završim karijeru u mom klubu, jer bi to bila lepa priča, nije realno. Vratiti se u Partizan čisto da bih bio tu - nema smisla. Crno-beli zaslužuju igrače 100 odsto spremne da pomognu klubu – rekao je Lučić za Sportski žurnal.

I pored obaveza u Bajernu redovno prati mečeve crno-belih.

- Krivo mi je zbog svega kroz šta su prošli. Imam osećaj da se sada podižu, da Aca Matović radi dobar posao. Superliga će za njih biti teška posle tolikog perioda bez takmičarske utakmice. Plus, idu na Megu koja ima dobar tim, talentovane klince i Gagija (Milosavljevića) koji već pokazuje da može da pomogne. Biće uzbudljiv plej-of – podvukao je Lučić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila.

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd