fbpx
Skip to main content
KK Crvena zvezda, Saša Obradović

ZVEZDA DRUGA U EVROLIGI: Veliko priznanje za marketing crveno-belih

Foto: MN Press
Sjajno.

Veliko priznanje za KK Crvena zvezda. Šampion Srbije, je u žestokoj konkurenciji svih ekipa Evrolige sa marketinškog strategijom "Together we stand, togeter we can" osvojio drugo mesto.

A za vikend - FUDBALSKA EKSPLOZIJA: Ove utakmice obavezno ispratite!

A za vikend - FUDBALSKA EKSPLOZIJA: Ove utakmice obavezno ispratite!

POSLE EFESA VREME ZA RASTANAK: Zvezda ostaje bez igrača u kog se MNOGO UZDALA?

POSLE EFESA VREME ZA RASTANAK: Zvezda ostaje bez igrača u kog se MNOGO UZDALA?

VELIKO PRIZNANJE: Bivši igrač Zvezde MVP meseca!

VELIKO PRIZNANJE: Bivši igrač Zvezde MVP meseca!

Protekla sezona nije bila idealna, nažalost prerano je i okončana, a u okolnostima kakve su zadesile čitavu planetu nije bilo nimalo lako, kao što nije ni sada jer globalna borba protiv virusa korona i dalje traje.

Rad u takvim uslovima iziskivao je mnogo napora, sa kojima je uprava kluba sa Malog Kalemegdana izašla na kraj. Tokom ove godine, crveno-beli su obeležili i 75. rođendan kluba.

- Svesni svoje istorije, simbola države i grada gde je rođena jedna velika priča i jedna velika veza između nas i nje, tražili smo najbolji način da celoj Evropi predstavimo svu veličinu i snagu Crvene zvezde. Utisak je da smo i pronašli, iako to mogu u potpunosti da prepoznaju samo oni koji to u sebi osećaju, ostali mogu da posmatraju i da se tome dive. Nismo im uskratili tu priliku. Na utakmici između Crvene zvezde mts i Efesa bio je momenat da zajedno ponosno stanemo ispred srebrnog trofeja za najbolju marketinšku strategiju u Evroliginoj porodici. Sudbina se poigrala da to bude baš na utakmici protiv Efesa čija je strategija u tesnoj borbi odnela prvo mesto, nimalo nezasluženo - navodi se na sajtu kluba.

Marketing tim Crvene zvezde koji čine direktor Janko Stanković, zatim Marko Pavlović, Igor Vujičin, Milan Đurov, Đorđe Kostić i Kosta Vasić, doneo je klubu još jedan trofej, ovog puta van terena.

- Ipak, nikako ne smemo izostaviti i celokupnu upravu na čelu sa predsednikom kluba Nebojšom Čovićem, direktora Kluba Filipa Sunturlića, kao i menadžment koji su svojim modernim shvatanjem poslovanja u mnogome olakšali rad marketing sektoru obezbedivši mu neophodne uslove. Tu su još: Nemanja Vasiljević, Sonja Đoković, Vuk Stevanović… Pomenućemo i spoljne saradnike koji svakodnevno daju nemerljiv doprinos u radu Crvene zvezde: Miloš Šakan, Milan Bošković, Marko Mađarev, Saša i Stefan Đurović, Petar Jandrić, Sale Marinković, Nikola Janković, Miško Čeperković, Đorđe Janjić, Dragoslav Žarković… Svi oni su dali veliki doprinos u dostizanju nivoa na kom je Crvena zvezda danas. S toga, veliko hvala u ime KK Crvena zvezda, stoji u poruci s Malog Kalemegdana.

Trebalo bi pomenuti i da je 2017. godine Crvena zvezda osvojila treće mesto u izboru "Devotion Marketing Awards", a tada je od predsednika Evrolige Đordi Bartomea sadašnji direktor kluba Filip Sunturlić preuzeo bronzani trofej.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Angelina Dimova teniserka iz Ukrajine

 

SD košarka

SD fudbal

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd