fbpx
Skip to main content
Ivana Španović

POSLALA KOMPLEKSAŠE U MIŠIJU RUPU: Oglasila se Ivana Španović! Evo šta je rekla o 4. mestu u Tokiju!

Foto: Reuters
Srpska rekorderka ostala bez medalje u Japanu.

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović završila je učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju kao četvrtoplasirana.

RASPORED ZA 6. AVGUST: Buđenje uz Jovanu, srpsko-američke BORBE! Delfini spremili OSVETU nepobedivima

RASPORED ZA 6. AVGUST: Buđenje uz Jovanu, srpsko-američke BORBE! Delfini spremili OSVETU nepobedivima

GAUČOSI ZAUSTAVLJENI: Francuska izborila plasman u veliko finale

GAUČOSI ZAUSTAVLJENI: Francuska izborila plasman u veliko finale

TRIKOLORI GAZE: Karabatić odveo Francusku u finale

TRIKOLORI GAZE: Karabatić odveo Francusku u finale

Srpska rekorderka nije uspela da se domogne medalje, zbog čega je bila vidno utučena, a dva dana posle takmičenja odlučila je da se oglasi na društvenim mrežama povodom rezultata u Japanu.

- Poslednje 2 godine su bile pravi izazov da se istraje u olimpijskom snu uz slomnjenu kost u stopalu i povrede. Tokom zimske sezone, Tokio se činio kao nemoguća misija ali potreba za doslednosti snu i istrajavanju u lošim trenucima kao nasleđe i potvrda mlađim generacija da će te prilike hiljadu puta sažvakati i pljunuti na pod upravo game changer situacije. Sport je za mene oduvek bio i biće pozornica gde se oblikuješ kao čovek pa onda kao takmičar, daješ sve od sebe u svim sferama rada i života, poštuješ tuđ rad koliko i svoj, odmeravaš svoje sportske sposobnosti uz sve propratne faktore a ne mesto gde lečiš svoje komplekse. Iz nekog sna ne želiš da se probudiš, iz nekog jedva čekaš, ali jedna stvar im je zajednička - proći će.

Hvala vam svima puno na podršci. Moja uverenja o onome što radim i na koji način, uvek će biti višestruko veća od svake sumnje koja se ispreči i zato - show must go on - napisala je Ivana Španović na društvenim mrežama.

Uspela je Vojvodina da dođe do 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencije, gde je večeras (19.00) u Novom Sadu očekuje prvi duel protiv austrijskog LASK-a, koji je favorit: kvota na keca je 5,30, na iks 3,70, na dvojku 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina - LASK.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka.

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd