fbpx
Skip to main content
Damir Mikec

SMIRIO SAM PULS I GAĐAO SAMO U CENTAR: Mikec OBJASNIO kako je došao do srebra u Tokiju

Foto: Reuters
Nema puno vremena za slavlje.

 Srpski strelac Damir Mikec, osvajač srebrne medalje u Tokiju, oglasio se posle najvećeg uspeha u karijeri. Mikec je "upucao" srebrno odličje i poručio da još uvek nije svestan šta je uradio.

PRVA MEDALJA ZA SRBIJU! Mikec upucao SREBRO!

PRVA MEDALJA ZA SRBIJU! Mikec upucao SREBRO!

MINISTAR UDOVIČIĆ ČESTITAO MIKECU SREBRNU OLIMPIJSKU MEDALJU: Čestitam MAJSTORE! Idemo dalje, Srbija!

MINISTAR UDOVIČIĆ ČESTITAO MIKECU SREBRNU OLIMPIJSKU MEDALJU: Čestitam MAJSTORE! Idemo dalje, Srbija!

NOLE EKSPRES: Đoković preslišao Bolivijca za sat vremena

NOLE EKSPRES: Đoković preslišao Bolivijca za sat vremena

Bogatu karijeru i medalje sa raznih Svetskih i Evropskih šampionata, kao i Svetskih kupova, pridodao je i najvažniju na svojim četvrtim Igrama. Do sada je njegov najvećih uspeh bio sedmo mesto iz Pekinga.

- Još nisam svestan uspeha. Oduvek mi je bila želja da kompletiram medalje sa svih takmičenja, samo je nedostajala olimpijska. Više ne nedostaje. Iz četvrtoig puta sam uspeo da je osvojim. Verovao sam u sebe", rekao je Mikec.

Opisao je i kako se borio na "vatrenoj liniji".

Nije dobro krenula sezona za Zvezdu - remi s Vojvodinom i poraz od Kairata uneli su nemir na Marakanu, pa bi večeras (21.00) Mladost iz Lučana morala da padne. Kvota na keca je 1,10, a na ponedu domaćina bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Mladost Lučani.

- Dobro sam počeo meč, posle sam se malo mučio. Sreća me je pogledala. Ušao sam u finale u kojem sam ispravio sve greške. Svi finalisti su bili izvanredni, ali sam se bazirao samo na svoj zadatak. Prvi metak je bio dobar, a nakon toga lošiji, ali sam uspeo da se konsolidujem. Nakon greške sam rekao sebi, “Damire, ovo je ti je poslednja greška. Od sada samo u centar”. Smirio sam puls, i uspeo da izborim srebro. Hvala mojoj porodici, posebno mom treneru Goranu Mikecu, kao i psihologu. Drago mi je da sam probio led na početku Igara i što sam dao vetar u leđa kolegama olimpijcima koje ću svim srcem bodriti. Nemam puno vremena za slavlje, za tri dana opet izlazim na vatrenu liniju, gde ću nastupati u miksu sa Zoranom Arunović - zaključio je Damir Mikec.

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
28 Beograd