Skip to main content
Dejna Stablfild

AMERIKA U ŠOKU: Osvajač Superboula osuđen na ROBIJU! Zbog SILOVANJA dobio VIŠEGODIŠNJU zatvorsku kaznu

Foto: Profimedia
Nečuveno.

Proslavljeni igrač San Francisko 49ersa Dejna Stablfild osuđen je u četvrtak na 15 godina do doživotnog zatvora, pošto je proglašen krivim za silovanje žene koja je došla kod njega na razgovor za posao bebisiterke.

ŠAMPION SE HVATAO ZA GLAVU: Habib na MERENJU morao da skida sve sa sebe! Jedva stajao na nogama (VIDEO)

ŠAMPION SE HVATAO ZA GLAVU: Habib na MERENJU morao da skida sve sa sebe! Jedva stajao na nogama (VIDEO)

TUGA NEVIĐENA: Mbape JECA u suzama! Užas - ZBOGOM moj mali anđele, VOLIM TE!

TUGA NEVIĐENA: Mbape JECA u suzama! Užas - ZBOGOM moj mali anđele, VOLIM TE!

CEO SVET U SUZAMA: Proslavljeni fudbaler umro u 35. godini!

CEO SVET U SUZAMA: Proslavljeni fudbaler umro u 35. godini!

Aston Vila igra strašan fudbal - dobila je Liverpul (7:2), pa Lester u gostima i puna samopouzdanja dočekuje Lids večeras (21). Kvota na keca je više nego izazovna - 2.30, a kvota na 3+ je 1.60Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Aston Vila - Lids.

Objavljivanje kazne usledilo je, jer je sudija Artur Bokanegra odbio zahtev odbrane za novo suđenje. Šesti okružni apelacioni sud takođe je navodno odbio predlog pravnog tima nekadašnje zvezde NFL-a.

Porota je tokom leta (u julu) proglasila Stablfilda krivim za silovanje, nasilnu oralnu kopulaciju, nasilno zarobljavanje, a takođe je utvrdila da je u delu koristio pištolj. Proglašen je nevinim po optužbi za silovanje osobe, koja nije sposobna da da saglasnost.

Tužilac Dejne Stablfilda, čiji identitet nije saopšten javnosti, rekao je da je otišla kod njega na razgovor radi čuvanja dece 9. aprila 2015.

Istovremeno, ona je tvrdila je da joj je Stablfild poslao poruku pošto je otišla, u kojoj je poručio da bi želeo da joj plati put. Kada se vratila, rekla je da joj je dao 80 dolara, a zatim zaključao vrata, odneo je u spavaću sobu na prvom spratu i napastvovao je.

Dejna Stablfild
Dejna Stablfild
Foto: Profimedia

Tužilaštvo je navodno NN osobu prikazalo kao intelektualno onesposobljenu i nesposobnu da da saglasnost za seks, što je porota nije prihvatila i oslobodila optuženog optužbe za iskorišćavanje osobe sa intelektualnim poteškoćama. Stablfildov advokatski tim navodno je osporio vremenski okvir tužilaštva i tvrdio da se tužiteljka vratila u Stablfildov dom radi plaćenog seksa.

Dve žene su takođe navodno svedočile na suđenju tvrdeći da ih je Stablfild napastvovao, mada te tvrdnje nisu rezultirale podizanjem novih optužnica zbog problema sa zastarevanjem čina i jurisdikcijom.

Član šampionskog tima Fortinajnersa iz Superboula 1995. godine, Stablefild je proveo sedam godina tokom dva boravka u San Francisku. Bio je proglašen za defanzivnog rukija godine i najboljeg defanzivca sezone.

Profesionalnu karijeru završio je 2004. godine, sa 53,5 sekova i 434 sprava. Osim Najnersa, igrao je još za tri ekipe. Bio je u grupi igrača, koji su se 2009. izjasnili krivima za laganje federalnim istražiteljima o uzimanju droga za poboljšanje učinka usred skandala sa korišćenjem dopinga u NFL-u.

 

 

 

SD ostali sportovi

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd