fbpx
Skip to main content
Habib

HABIB BESAN: Napisao je pismo, OPLEO po glavešinama, a na kraju je pomenuo novac (FOTO)

Foto: Reuters
Borba održana u Las Vegasu.

Habib Nurmagomedov se i dalje ne miri sa odlukom čelnika UFC (Ultimejt Fajt Čempionšip) da ga suspenduje zbog incidenata posle borbe sa Konorom Mekgregorom. Ruski borac je putem Tvitera upitao UFC, zašto tako oštro nisu reagovali kada je Mekgregorov tim pre nekoliko meseci u SAD napao autobus i povredio nekoliko osoba. 

KO ĆE NAM DONETI POBEDU: Mitrović i Tadić za slavlje i pune džepove. Ovo se ne PROPUŠTA (FOTO)

PLJAČKA VEKA: Ojadili Habiba! Suspenzija, pa nešto mnogo gore! Rus džabe prebio Mekgregora!

- Zašto niste kažnjavali kada je njegov tim napao autobus i kada su povredili nekoliko osoba? Mogli su nekog i da ubiju, zašto niko ne kaže o vređanju moje domovine, religije, nacije i porodice? Zašto morate da kaznite moj tim, kada su se obe strane tukle. Ako vi kažete da sam ja počeo, ne slažem se. Samo sam završio ono što je on počeo - napisao je između ostalog ruski borac. 

Pretio je i bojkotom, odnosno napuštanjem UFC. Njegov član tima Zubarija Tukugov udario je Konora u toj gužvi i zbog toga je izbačen iz UFC.

U svakom slučaju, kaznite mene, Zubarija nema ništa sa tim. Ako mislite da ću da ćutim, onda ste pogrešili. Otkazali ste Zubarijinu borbu i želite da ga otpustite jer je udario Konora. Ali ne zaboravite da je Mekgregor taj koji je prvi udario mog drugog brata. Ako odlučite da ga otpustite, znajte da ćete izgubiti i mene. Nikada ne odustajemo od svoje braće u Rusiji i zauvek ću se držati sa njim. Ako mu i pored toga uručite otkaz, ne zaboravite da mi pošaljete prekršen ugovor - u suprotnom ću ga ja prekršiti

Takođe je spomenuo i novac koji mu neće biti isplaćen. 

- I još jedna stvar, možete da zadržite moj novac koji je trenutno kod vas. Prilično ste zauzeti time, nadam se da vam neće ostati u grlu. Odbranili smo našu čast i to je najvažnije. Nameravamo da idemo do kraja - završio je Habib. 

Podsetimo, meč je održan u Las Vegasu. 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Pročitajte i:

SD ostali sportovi

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd