fbpx
Skip to main content
Vanja Udovičić

IZA SVAKOG REZULTATA STOJI TIM: Ministar Udovičić održao sastanke o pripremama i uslovima za Tokio

Foto: Ministarstvo omladine i sporta
Rešavanje svih izazova.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, prethodnih dana organizovao je drugi ciklus sastanaka sa Olimpijskim komitetom Srbije i nacionalnim sportskim savezima, kao i sa Paraolimpijskim komitetom Srbije, pred Olimpijske i Paraolimpijske igre u Tokiju.

Evropska elita u Meridianu - stigao je Bet Builder!

Evropska elita u Meridianu - stigao je Bet Builder!

Nenad Putnik ponovo predsednik Streljačkog saveza Srbije

Nenad Putnik ponovo predsednik Streljačkog saveza Srbije

NIŠTA OD SPEKTAKLA: Veljko OTKAZAO meč sa Rusom koji je doživeo 19 NOKAUTA!

NIŠTA OD SPEKTAKLA: Veljko OTKAZAO meč sa Rusom koji je doživeo 19 NOKAUTA!

Bajern je prebrinuo sve brige oko plasmana u četvrtfinale Lige šampiona jer je savladao Lacio u Rimu sa 4:1, pa će večeras (21.00) u revanšu biti rasterećen. To bi moglo da donese opet mnogo golova, kvota na GG3+ je 1,80, a na kombinazziju 1&3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Lacio.

- Iza svakog velikog rezultata stoji tim kao podrška, kao motiv, kao sigurnost, kao dodatna energija, jer put do medalja je pun izazova. Cilj Ministarstva omladine i sporta, Olimpijskog i Paraolimpijskog komiteta Srbije i svih nacionalnih sportskih saveza je da naši sportisti naprave istorijski rezultat na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Tokiju. Uslov da taj cilj ispunimo i još jednom oborimo i sopstveni rekord je da kontinuirano, svakodnevno živimo svaki dan priprema naših sportista, izađemo u susret svim njihovim potrebama i da, u što kraćem vremenskom roku, rešimo svaki izazov na koji naiđemo - rekao je ministar Vanja Udovičić, a potom nastavio:

- Jeste sve atipično za sport na globalnom nivou i potrebno je mnogo prilagođavanja i energije da održimo formu, sačuvamo zdravlje, spremimo se da budemo najbolji kada je najvažnije. Izazove posmatramo kao motiv više, ne kao alibi da odustanemo, jer naši sportisti su najbolje što naša Srbija ima, i ovog leta, učinićemo sve da Srbiju učinimo najponosnijom sa istorijskim rezultatom koji očekujemo u Tokiju - istakao je posle sastanaka ministar Udovičić.

 

Vremenska prognoza
Mist
12 Beograd