Skip to main content
Petar Nenadić

JOŠ NIJE SVE IZGUBLJENO: Nenadić možda i zaigra na Evropskom prvenstvu

Foto: MN Press
Pitanje je kako će teći oporavak od povrede.

Reprezentacija Srbije doživel je veliki udarac pošto se Petar Nenadić povredio i čeka ga pauza od šest nedelja zbog čega će verovatno propustiti Evropsko prvenstvo. Osim što je to peh za Orlove, trepće i njegov klub mađarski Vesprem.

SRPKINJA NAJBOLJA U ZAGREBU: Radovanovićeva u finalu pobedila Hrvaticu

SRPKINJA NAJBOLJA U ZAGREBU: Radovanovićeva u finalu pobedila Hrvaticu

SRBIJA IGRA PROTIV KAMERUNA: Bregar poziva na ozbiljnost

SRBIJA IGRA PROTIV KAMERUNA: Bregar poziva na ozbiljnost

GROM JE UDARIO U LAS VEGASU: Duško Todorović prebio Amerikanca za jednu rundu (VIDEO)

GROM JE UDARIO U LAS VEGASU: Duško Todorović prebio Amerikanca za jednu rundu (VIDEO)

 - Ozbiljna je povreda, imam rupturu mišića zadnje lože. Nije uopšte naivno. Ugrožen mi je nastup na Evropskom prvenstvu, ne znam još da li ću igrati tamo. Videćemo kako će da ide oporavak, pitanje je kako će delo da reaguje na rehabilitaciju.Pitanje je koliko fizičku mogu da izdržim. Povreda je došla u lošem trenutku. Kad bih znao da će biti tako umesto pada bih seo - rekao je Nenadić u intervjuu za B92.

Želja da igra za nacionalni tim se kod Nenadića uopšte ne dovodi u pitanje, ali je sve i dalje neizvesno zbog dinamike oporavka od povrede butnog mišića.

 - Imao sam veliku želju, tako da nezgodno je progronzirati mesec. Bitno je da svi koji su na spisku budu zdravi. Toni je napravio dobru hemiju, grupu i zna šta radi.Čim se desila ta povreda i dobio sam nalaz doktora, obavestio sam selektora. Nije bilo prijatno. Ostalo je da vidimo šta i kako će biti, pa ćemo doneti odluku. Ono što je sigurno i što sam prvo rekao, ako nisam fizički spreman ne želim da zauzimam mesto nekom igraču, bez obzira na ime i prezime. Ne bih to radio ni ekipi, a ni sebi. Na stranu moji možda veći igrački kvaliteti, te stvari ne volim. Deluje da neću biti spreman, takva je povreda. Još ne znam. Teško je spremiti se za taj sistem takmičenja, ali opet neka šansa postoji - zaključio je Nenadić.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
26 Beograd