fbpx
Skip to main content
Pafos

PERVERZNI KIPRANI: Ova radnja je prepuna P*NISA, za najveće primerke se hvataju Ruskinje (FOTO 18+)

Foto: Srbija Danas
Najbrojniji gosti iz Engleske, a zatim slede Rusi.

Pafos na Kipru. Turističko mesto, 50-ak kilometara od Limasola. Kao i u svakom gradu pored mora, pored obale mnogo je kafića, ali i neizostavnih prodavnica suvenira. Naravno, popularni su magneti, keramičke figurice, šolje, čaše, pepeljare, majice ili peškiri sa motivima Kipra ili Pafosa.

Pafos
Foto: Srbija Danas

Magneti su od evra, pa skuplje, u zavisnosti od veličine, a brojni su i predmeti sa detaljima iz grčke mitologije. 

Pafos
Foto: Srbija Danas

Ima i praćki za decu. 

Pafos
Foto: Srbija Danas

Ipak, posebnu pažnju privlači nešto potpuno drugačije, privesci sa penisima. Napravljeni su od drveta, a ljubazna prodavačica Danijela (nije želela da se slika) objasnila nam je "pozadinu". Prvo nam je palo na pamet da možda nema neku vezu sa antičkim vremenima, kada je ljubav bila poprilično slobodna, ali ne... U pitanju je nešto sasvim drugo. Sve je počelo kao šala engleskih turista, kojih je ovde mnogo. Kupovali su ove poklone, što bi se reklo iz zezanja, a kada su lokalni trgovci videli da se odlično prodaju, posao je "procvetao". Najmanji primerak košta pet evra, a najveći devet. 

Pafos
Foto: Srbija Danas

Na pitanje ko najviše kupuje, Danijela nam je rekla da su to Ruskinje. One kupuju veće, a Engleskinje manje. I da idu "kao alva". Naravno, u pojedinim zemljama ovo bi bilo kažnjivo (čak i za zatvor), negde bi se gledalo kao izuzetno nemoralno, ali je očigledno da Kiprani nemaju problem sa ovim. Ili što bi se reklo, "posao je posao". 

Pafos
Foto: Srbija Danas

U prodavnici smo primetili i ubedljivo najveći primerak, ali kako nam je rečeno, to je samo eksponat. 

Pafos
Foto: Srbija Danas

 

Pročitajte i:

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd