fbpx
Skip to main content
Meridian - osamnaesti rođendan

SAMO DANAS SIGURNO DOBIJATE: Meridian slavi 18. rođendan i časti!

Foto: Promo
Evo i rođendana na kome TI DOBIJAŠ FANTASTIČNI poklon! Ne jedan, nekoliko njih!

Meridian je prva kladionica u Srbiji koja je napunila 18 godina! A za razliku od ostalih punoletstava kada se od tebe očekuje da doneseš poklon - na ovom rođendanu ćeš ga dobiti!

I to ne samo jedan! Najbolje kvote, najveću ponudu za uživo klađenje na fudbal ili klađenje na engleski fudbal moći ćeš u petak da iskoristiš uz dodatni novac koji ti Meridian daruje!

Da bi proslavila 18 godina sjajne saradnje sa svojim igračima kladionica Meridian je rešila da nagradi svaki njihov potez ovog petka. Osim toga što ćeš na tiketu sigurno imati neki bonus - na svaku uplatu ćeš dobiti dodatni poklon.

U Meridianu ćeš u petak na startu biti na dobitku jer ćeš dobiti 5% bonusa na sve uplate na svoj račun putem Ipay-a. To naravno nije sve jer će ti svaka uplata putem kartice doneti još 10% bonusa i dodatne besplatne spinove.

Meridian je kladionica sa ubedljivo najdužom tradicijom u Srbiji i niko ne može da se podiči sa tako dugovečnim poslovanjem i takvim odnosom sa svojim igračima. Ovo je kladionica koja je prva na tržištu proširila osnovnu ponudu igara za klađenje, pionir kada je u pitanju uživo klađenje na fudbal i tenis, te kladionica koja i danas iznenađuje sjajnim promocijama.

Uživo klađenje u Meridianu je postalo još bolje jer su uvedena četiri minuta u kojima dobijaš mnogo bolje kvote , a uz sve to i klađenje na domaće lige je dobilo nove pogodnosti!

Uz sve to - Meridian ti je za svoj 18. rođendan spremio poklone. Bonuse i besplatne spinove koje ćeš dobiti čim uplatiš sredstva na svoj račun.

Zato, šta čekaš? Pravac u Meridian na žurku!

SD ostali sportovi

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd