fbpx
Skip to main content
Vanja Udovičić

Ministar Udovičić posetio Šabac - Da deci i mladima sport bude svakodnevni izbor novootvorena fiskulturna sala u Osnovnoj školi "Majur"

Foto: Ministarstvo omladine i sporta
Sjajno.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas Šabac i novootvorenu fiskulturnu salu u Osnovnoj školi ,,Majur” u Majuru, gde su ga dočekale seniorke odbojkaškog kluba, koje je obradovao kompletom sportske opreme.

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Čelsi 2,00, Leverkuzen 2,00, Fenerbahče 1,65!

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Čelsi 2,00, Leverkuzen 2,00, Fenerbahče 1,65!

ČOVIĆ OŠTRO REAGOVAO: Protokoli se NE PRAVE sada

ČOVIĆ OŠTRO REAGOVAO: Protokoli se NE PRAVE sada

SA MLADIMA, ZA MLADE: Održana 16. sednica Saveta za mlade

SA MLADIMA, ZA MLADE: Održana 16. sednica Saveta za mlade

Inter je uzeo titulu, ali trener Antonio Konte sigurno ima veliku želju da danas (18.00) na gostovanju bivšem klubu Juventusu osujeti pokušaje Stare dame da se domogne mesta koje vodi u Ligu šampiona, pa nas očekuje izuzetno zanimljiv meč. Kvota na keca u Torinu je 2,20, na iks 3,45, a na dvojku 3,25.Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Inter.

- Ulaganje u sportsku infrastrukturu je preduslov da se nastavi bogata sportska tradicija, ali i kvalitet života svih građana. U Osnovnoj školi „Majur” koja ima tradiciju dugu 134 godine đaci neće više časove fizičkog vaspitanja održavati u dve učionice, kao što je to bilo do sada, već će moći da u savremeno opremljenoj fiskulturnoj sali sa novom opremom, zavole sport i podrazumevaju da je fizička aktivnost deo dana svih, ne samo sportista. Dodatna vrednost nove sale je i mogućnost da je i lokalni sportski klubovi koriste za treninge, što će stvoriti uslove da u ovom mestu postanu aktivni mnogi sportovi - izjavio je ministar Udovičić.

Jedan od prioritetnih ciljeva rada Ministarstva omladine i sporta je razvijanje sportske infrastrukture, koja je dodatni motiv i impuls deci i mladima da se na svakodnevnom nivou bave sportom, i da svoje slobodno vreme provode na sportskim igralištima. Za nove sportske početke, osnovnoj školi u Majuru ovom prilikom,  ministar Udovičić uručio je i komplet opreme za fiskulturnu salu, košarkaške table sa zglobnim obručima, golove, odbojkašku mrežu i 40 lopti za košarku, rukomet, odbojku i fudbal.

SD ostali sportovi

SD fudbal

SD košarka

SD euro2020

SD treće poluvreme

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd