Skip to main content
Sanja Vukašinović

NEKE SLIKE SU VIŠE NEGO IZAZOVNE Ona je predstavljala Srbiju na Olimpijskim igrama i lepotom je prosto ZALUDELA SVET (FOTO)

Foto: MN Press
Nije što je naša, ali stvarno je najlepša.

Ljubitelji sporta su prošle godine proveli dve nedelje prikovani za ekrane prateći dešavanja na nešto drugačijim i u odnosu na sve prethodne posebnijim Olimpijskim igrama u Tokiju. Za svoja mesta na pobedničkim postoljima pod zastavom Srbije borio se veliki broj sportista, a naša zemlja osvojila je 9 medalja. 

SRBIN NOKAUTIRAO VETERANA: Pobeda karijere Uroša Medića (VIDEO)

SRBIN NOKAUTIRAO VETERANA: Pobeda karijere Uroša Medića (VIDEO)

FORMULA 1: Dvostruki trijumf Red bula u Španiji

FORMULA 1: Dvostruki trijumf Red bula u Španiji

LIGA NACIJA: Kolaković saopštio spisak odbojkaša

LIGA NACIJA: Kolaković saopštio spisak odbojkaša

Jedna od onih koje su predstavljale Srbiju na igrama u Japanu je i strelkinja Sanja Vukašinović. Ona nije uspela da se plasira u finale u kategoriji vazdušna puška 10m, ali ukoliko bismo birali jednu od najlepših učesnica Olimpijade, Sanja bi zauzela visok plasman. Ne bi začudilo i da odnese pobedu.

O njenoj lepoti nepotrebno je trošiti reči dovoljno je pogledati njen Instagram profil gde gotovo svakodnevno pratioce obraduje po nekom novom fotkom. Sportski obučena ili pak u bikiniju, Vukašinovićeva pleni pažnju prirodnom lepotom i osmehom koji su njen zaštitni znak, a mnogi i svetski mediji su pisali o njoj kao o jednoj od lepotica Olimpijade. Zasluženo.

Valjda je jasno da nikome u Tokiju nije bilo lako da se skoncentriše na sportska dešavanja, kada se prelepa i prezgodna, a naša Sanja pojavi.

 

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
34 Beograd