fbpx
Skip to main content
Elmedin Hećo

NI OD NJEGA, NI OD MOTORA NIJE OSTALO NIŠTA: Jezive fotografije sa lica mesta gde je poginuo reprezentativac BIH

Foto: Facebook/Arijana Jaha
A ni od kola nije ostalo ništa.

Sport je zadesila još jedna tragedija. Ovog vikenda bivši džudo reprezentativac Bosne i Hercegovine, Elmedin Hećo, poginuo je u jezivoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M-17 na teritoriji opštine Hadžići.

Kako javljaju lokalni mediji, uz fotografiju sa lica mesta, "ni od njega, ni od motora i kola koji su gotovo potpuno uništeni u sudaru - nije ostalo ništa".

Njegove bivše i sadašnje kolege, a bavio se i pauerliftingom po završetku džudo karijere, putem društvenih mreža šalju izraze najdubljeg saučešća.

Podsetimo, vest je prva saopštila Arijana Jaha, generalna sekretarka Džudo saveza BiH:

- Samo da se današnji dan završi. Nažalost, danas je još jedna tužna vest pogodila džudo zajednicu. Naš džudista i bivši reprezentativac Elmedin Hećo izgubio je život - poručila je ona.

Policija Kantona Sarajevo je u subotu u 14.50 obaveštena da se dogodila saobraćajna nesreća sa smrtnim posledicama na magistralnom putu M-17, u mestu Vukovići, na putu prema Ivan Sedlu, područje opštine Hadžići, prenelo je Radio Sarajevo.

- Na mesto događaja odmah su upućene policijske patrole koje su potvrdile navode prijave, te je konstatovano da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovali jedan motor i jedno putničko motorno vozilo – saopšteno je iz MUP KS.

I vozač motora, Hećo, koji je bio ljubitelj dvotočkaša, i neimenovana osoba koja je upravlja automobilom, izgubili su živote na licu mesta.

 

SD ostali sportovi

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd